Fazer tuo myyntiin kaksi ikisuosikkia yhdistävän suklaauutuuden – huikea kesämaku myynnissä vain rajoitetun ajan!

turrifruttisuklaa
Fazer

Tänä kesänä suklaan ystävät pääsevät herkuttelemaan Fazerin innovatiivisella suklaauutuudella; Karl Fazer Tutti Frutti -suklaalla.

Värikäs ja hedelmäinen Tutti Frutti on tänä kesänä kirjaimellisesti kaikkien huulilla, sillä tästä karkkimausta päästään nautiskelemaan niin jäätelön kuin Jaffa-keksien muodossa.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä Fazer julkaisi vastikään joukon kesän karkkiuutuuksia, joiden joukossa tullaan näkemään myös Tutti Frutin makuisia herkkuja.

Tiesitkö? Alkuperäisen Tutti Frutti -aromin resepti on peräisin vuodelta 1924.

Yksi suomalaisia taatusti eniten puhutteleva herkku on ikonisen suklaalevyn ja suositun karkkibrändin yhdistävä Karl Fazer Tutti Frutti, joka sisältää maitosuklaata ja kokonaisia Tutti Frutti -karkkipaloja. 

– Haukkaa pala Karl Fazer Tutti Fruttia ja tiedät, miltä kesä maistuu! Fazerilta kehotetaan. 

Jos uutuus kuulosti sinun korvaasi hyvälle, kannattaa olla tarkkana. Herkkua on nimittäin saatavilla vain rajoitetun ajan toukokuusta joulukuuhun.

Suklaalevyn lisäksi Fazerin kesän uutuuskarkkien joukossa Tutti Fruttia tullaan näkemään vegaanisten Tutti Frutti Nordic Berriesin ja Tutti Frutti Chewy Fruitsin muodossa. Myös Pätkis-tuoteperheessä tapahtuu, kun se saa kesäksi rouskuvan uutuusjäsenen; Pätkis Maxi Crunchyn.

Lähde: Fazer

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!