Fazer, Cloetta ja Panda paljastavat MTV:lle syksyn uutuusmakeiset – ilouutisia Tupla-faneille

Valmista itse Dumle-tikkarit: Naurettavan helppo ohje! 1:29 Valmista itse Dumle-tikkarit: Naurettavan helppo ohje!

Uutuudennälkäisille karkkihiirille on syksyllä luvassa liuta erilaisia herkutteluvaihtoehtoja.

Helteiden vaihtuessa viileämpiin ilmoihin on ihana käpertyä sohvalle kirjan tai television ääreen. Ja mikäpä löhöämishetken kruunaisi paremmin kuin herkuttelu!

Syksyllä kaupoista voi löytää runsaasti erilaisia karkkiuutuuksia, makeisvalmistajat Fazer, Cloetta ja Panda kertovat MTV Uutisille. Lista saa lähes toivomaan, että kesä olisi jo ohi!

Kaipaatko Dumle-tikkareita? Katso videolta, miten teet niitä helposti itse.

Fazerin uutuuskarkit

Fazerin syksyn suklaalevyuutuuksia ovat Karl Fazer Avec -suklaalevy sekä pienempään herkkunälkään sopiva muumiteemainen Fazer Moomin -maitosuklaa.

Konvehdeista tuttu sitruunajogurttimaku saa uuden muodon Karl Fazer Sitruunajogurtti -suklaapatukkana, joka tulee ympärivuotiseen myyntiin. Makeispatukkauutuuksia ovat Tutti Frutti-, Dumle- ja Tyrkisk Peber Hot & Sour -patukat, jotka ovat vegaanisia.

Vegaaneille on tarjolla uutuuksia myös irtokarkkihyllyllä. Kirpeä Tutti Frutti Sour Combos yhdistää veriappelsiinin ja sitruunajuustokakun makuja. Tutti Frutti Shewy Combos -karkissa puolestaan maistuvat mansikka ja banaani.

Sydämenmuotoinen Geisha-suklaarasia saa rinnalleen Karl Fazer Sydänrasian, joka pitää sisällään Fazerin Sinistä maitosuklaata.

Lakufaneille Fazerilla on tarjota uusi sekoitus, josta löytyy hedelmäisten makujen ja lakritsin lisäksi suklaa- ja karkkirakeistettuja lakritseja. Maut ovat Tutti Frutti hedelmäpala, Choco Ässä salmiakki-lakritsi, Lakupätkä, Tutti Frutti -täytelakritsi, Lontoo rae ja Tyrkisk Peber -vaahtorae.

Pastillien ystävät pääsevät syksyllä imeskelemään Fazer Salmiakki Crunchy Salty -pastilleja. Lisäksi kauppohin tulee vegaanisia Fazer Salmiakki Smoky Whiskey Flavoured -pastilleja.

Cloettan uutuuskarkit

Cloetta hemmottelee Tupla-patukoihin tykästyneitä loppuvuonna uudella makumaailmalla. Tupla Winter -patukassa suuhun tulvahtaa tutun rouhean maun lisäksi mausteinen kardemumma. Tuote on saatavilla rajoitetun ajan syyskuusta joulukuuhun.

Karkkipussipuolella Cloetta yhdistää Aakkoset ja AllSort -makeisbrändit. AllSorts Aakkoset ovat perinteisiä englanninlaktriseja, jotka maistuvat hedelmäkarkeille. Toinen uutuuspussi on Polly Hopeatoffee.

Lisäksi Cloetta tuo syksyllä myyntiin Läkerol Yup Crispy -pastilleja sekä Jenkki Plus Sitruuna-Eukalyptus -purukumia.

Panda

Orklan Finlandin omistama Panda hemmottelee lakritsia ja salmiakkia himoavia kahdella uudella patukalla: Panda Pepe Salmiakki- ja Panda Pepe Terva -patukoilla.

Isompaan makeannälkään lakritsinystävät voivat ostaa Panda Choco & Lacrits Strawberry -karkkipussin, joka sisältää mansikan makuisella raekuorella ja valkosuklaalla kuorrutettuja salmiakkilakritsipalloja.

Oletko aina yrittänyt avata tikkarin väärin? Tässä oikea tapa! 0:49


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat