Mainos

Espoolaisen K-Supermarketin kauppiaalta hauska etsintäkuulutus: ”Ratkaisevan vihjeen antajalle luvassa maittava palkkio”

Mystisesti kadonnut margariinirasia sai espoolaisen supermarketin kauppiaan julkaisemaan Facebookissa etsintäkuulutuksen.

K-Supermarket Lähderannan kauppias Ville Saarikko julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa hän pyytää somekansan apua erään mysteerin ratkaisemiseen. Tapaus sai alkunsa Emil Halmeen konsulentin ostettua rasiallisen Oivariinia maistiaisleipien voitelemista varten.

Kun konsulentti ryhtyi voitelemaan lisää maistiaisia, hän huomasi margariinirasian kadonneen viereisestä kylmäkaapista.

– Vielä tuntemattomasta syystä, rasia on nyt sitten täyteen hintaan jonkun asiakkaan kotiin kantautunut ja vieläpä vajaana, Saarikko kertoo erikoisesta tapauksesta. 

Kaikki vihjeet rasian kohtalosta ovat tervetulleita

Vajaan margariinirasian kohtalosta huolestunut kauppias pyytää asiakkaita olemaan yhteydessä, jos mitään vihjeitä rasian olinpaikasta ilmaantuu.

– Jos satut tunnistamaan itsesi tai kuulet naapurisi ihmettelevän, että kylän parhaassa kaupassa vajaita margariinirasioita myydään, kerrothan tästä myös meille, Saarikko toivoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ratkaisevan vihjeen antajalle luvassa maittava palkkio! Ja luonnollisesti uusi Oivariini-rasia!

Lopussa asiakkaita muistutetaan siitä, että tuotteessa ei ole mitään terveydelle vaarallista, sillä rasiaa on säilytetty kaupan kylmäaltaassa.

K-supermarketin päivitykseen tulleissa kommenteissa pohditaan, voisikohan rasia olla mahdollisesti kulkeutunut takaisin myyntiin. Olipa rasian kohtalo mikä hyvänsä, kauppiaan tunnollisuus on huomioitu asiakkaiden keskuudessa.

Lähde: Facebook

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja