Erä kalatuotteita vedetään pois markkinoilta – "Voi aiheuttaa allergisen reaktion"

Surimipalat
Apetit

Erä ravunmakuisia kalapaloja poistetaan markkinoilta, koska tuotteiden ainesosaluettelosta puuttuu osa vaadituista merkinnöistä.

Apetit Kala Oy  ilmoittaa, että markkinoilta vedetään pois tuote Surimipaloja 400g/170 g, koska sen ainesosaluettelosta puuttuu maininta kananmunasta ja vehnätärkkelyksestä. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion kananmunalle tai vehnälle allergisille henkilöille.

Takaisinveto aloitettiin 15.1.2015 ja se koskee kaikkia myynnissä olevia Apetit Maritim Surimipaloja-tuotteita. Tuotteen paino on 400g/170 g ja sen valmistaja on Maritim Food Ab.

Tuotteita on ollut myynnissä 17 S-ryhmän Prismassa ja yhteensä 38 K-ryhmän Citymarket, K-Supermarket ja K-Market -kaupassa ympäri Suomea.

Kuluttajat voivat palauttaa tuotteen kauppaan, josta ovat sen ostaneet tai ottamaan yhteyttä Apetitiin.

Lähde: Apetit

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!