Ensimmäiset "halpis-Primet" tulivat kauppoihin – tämän verran juoma maksaa nyt

Prime prime-pullo
Prime-juomien hinta laskee Suomessa merkittävästi. Shutterstock

Ensimmäiset Euroopan tehtaalta suoraan Suomeen maahantuodut Prime-juomapullot ovat nyt saapuneet kauppoihin.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin keskiviikkona erityisesti nuorison keskuudessa suosittujen Prime-juomien hinnan laskevan merkittävästi Suomessa.

Muun muassa TikTokissa supersuosioon nousseet juomapullot ovat tähän saakka voineet maksaa Suomessa jopa 15–17 euroa rajatun saatavuuden ja puuttuvan maahantuonnin vuoksi.

Keskolta kuitenkin kerrottiin MTV Uutisille keskiviikkona Prime-juomien saatavuuden paranevan nyt merkittävästi, kun suora maahantuonti Primen Euroopan tehtaalta Suomeen vihdoin alkaa. Samalla myös juomien hinnat luonnollisesti laskevat.

Paljonko Prime nyt maksaa?

Keskolta ei pystytty vielä keskiviikkona kertomaan tarkempaa hintaa puolen litran juomapulloille. Kauppaketjusta kuitenkin todettiin hintojen laskevan muiden urheilujuomien tasolle.

Euroopan tehtaalta Suomeen saapuvat tuotteet on valmistettu varta vasten Suomen markkinoille. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että ne liitetään Palpan palautusjärjestelmään.

Ensimmäiset Euroopan tehtaalta suoraan tulleet Prime-juomat ovat nyt saapuneet kauppoihin ja K-Ruoan verkkokaupasta voi nähdä tuotteiden hinnan. 

Esimerkiksi K-Citymarketeissa Kirkkonummella ja Espoossa Prime-pulllo maksaa nyt 2,89 euroa. Pienemmissä K-kaupoissa hinta on 2,99 euroa. Hinnat voivat vaihdella hieman kauppa- ja kauppiaskohtaisesti.

Katso myös video: Näitä meikkejä kaikki himoitsevat – ostovimman taustalla vaikuttamista, kiireen tuntua ja fomoa

Näitä meikkejä kaikki himoitsevat – ostovimman taustalla vaikuttamista, kiireen tuntua ja fomoa 6:09
Fomo-ilmiö saa suomalaiset hamstraamaan näitä meikkejä.

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat