"En ole koskaan tuntenut mitään tällaista" – nainen yllätti kodittoman ravintolassa

koditon, kuvakaappaus
Tätä halausta on jaettu jo liki 100 000 kertaa. Kuvakaappaus: Facebook/Carmen Mendez

Kalifornialaisnainen päätti auttaa nälkäistä koditonta ravintolassa. Kodittoman naisen kiitollisuus paistaa pitkälle laajalti huomiota saaneessa kuvassa.

Kalifornian Anaheimissa asuva Carmen Mendez söi hiljattain ateriaa Raising Cane's -ravintolassa, kun koditon nainen astui sisään. Nälkäinen nainen pyysi ravintolassa istuskelevilta ihmisiltä, olisiko hänen mahdollista saada mahdolliset ruoanjämät itselleen sen sijaan, että ne heitettäisiin roskiin. 

Kukaan ei suostunut.

– He kaikki jättivät hänet huomiotta ja heittivät ruokansa pois. Se särki sydämeni, Mendez kirjoitti huiman suosion saavuttaneessa Facebook-päivityksessään.

"Jokin ei tuntunut oikealta"

Kodittomien parissa vapaaehtoistyötä tehnyt Mendez kertoi, ettei hän itse tunne vastaavanlaista inhoa kodittomia kohtaan. Niinpä hän oli ravintolassa syödessään sanonut poikaystävälleen Fredille, että jos hän näkee naisen vielä, hän ainakin antaa loput ruoastaan hänelle. Mendez oli jo heittämässä ruokansa roskiin kuullessaan hiljaisen äänen kysyvän, olisiko jäljellä mitään.

– Annoin hänelle ruokani, ja katsoin hänen istuvan ja syövän. Mutta jokin ei tuntunut oikealta. 

Mendezistä ei tuntunut hyvältä, että nainen joutui syömään hänen ruoanjämiään, yhtä kananpalaa ja viittä ranskalaista.

– Hän ansaitsi niin paljon enemmän. Joten ostin hänelle kokonaisen aterian. Hän ansaitsi syödä lämpimän aterian. Kun tilasin ateriaa, pyysin työntekijältä suurta palvelusta, että hän ei heittäisi naista pois. Näin jo inhon ihmisten kasvoilla, kun hän istui pöydässä syöden antamiani ruoanjämiä. 

– Hän oli nousemassa ja lähtemässä, kun yllätin hänet aterialla. Ilme hänen kasvoillaan kertoi kaiken. En ole koskaan tuntenut mitään tällaista. Puhdasta, aitoa kiitollisuutta. Halaus, jonka hän antoi minulle, oli halaus, jollaista en ole koskaan tuntenut. Hänen vuodattamansa kyyneleet tuntuivat syvällä sydämessäni. Pidin häntä tiukasti, ja annoin hänen vuodattaa kaiken.

Mendezillä onkin muille opetus jaettavanaan.

– Seuraavan kerran, kun olet tuomitsemassa koditonta ihmistä, ajattele kaksi kertaa. Eivät he kaikki ole kodittomia huumeongelman tai laiskuuden vuoksi.

Mendezin päivitystä, jonka liitteenä on hänen poikaystävänsä kuva naisten välisestä halauksesta, on jaettu jo liki 100 000 kertaa, ja sillä on yli 240 000 tykkäystä.

Lähde:  Huffington Post

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja