Ei mitään järkeä! Tämän makuinen vihreä nallekarkki on oikeasti

shutterstock_97169138
Vihreän nallekarkin väri on onnistunut hämäämään monia. Shutterstock

Tiesitkö, ettei vihreä nallekarkki väristään huolimatta ole suinkaan esimerkiksi omenan tai päärynän makuinen?

Haribon nallekarkit tunnetaan laajasti, mutta tieto vihreiden nallekarkkien todellisesta mausta ravistelee nyt maailmaa. Harva on tullut ajatelleeksi, mitä tuttua makua vihreiden nallekarkkien on tarkoitus muistuttaa.

TIESITKÖ? Valkoisen nallekarkin maku tulee ananaksesta, keltaisen sitruunasta ja oranssin appelsiinista.

Tavallisesti punaiset karkit jäljittelevät mansikan makua, keltaiset karkit maistuvat usein hieman appelsiinilta ja vihreiden karkkien maku muistuttaa esimerkiksi omenaa tai päärynää. Tämän vuoksi on totuttu siihen, että karkin väri enteilee sen makua.

Vihreä nallekarkki on kuitenkin kummallinen poikkeus. Buzzfeed-sivusto nimittäin kertoo, että vihreä nallekarkki maistuu mansikalta.

Tämä tieto saattaa jättää kysymyksiä ilmaan sen suhteen, mitä makua punaisen nallekarkin on tarkoitus muistuttaa. Oikea vastaus on: vadelmaa.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja