Ei alle 21-vuotiaille! Maistaisitko tätä pirtelöä?

pekonipirtelö
Red Robin

Pekoni sopii ihan mihin vaan – tähän ainakin uskoo amerikkalainen ravintolaketju, jonka uutuusherkku on pekonipirtelö.

Amerikkalaisen ravintolaketjun, Red Robinin, pirtelöuutuus ei sovi jokaisen makuun. Beam-N-Bacon Boozy Shake -niminen juoma sisältää nimittäin vähintäänkin omalaatuisia ainesosia. 

Pirtelö sisältää jotain niin suolaisen kuin makeankin ystäville, mutta se sopivatko erikoiset ainesosat yhteen, selviää vain testaamalla. Pirtelön ainesosiin lukeutuvat muun muassa viski, karamelli- ja vaniljajäätelöt sekä fariinisokerissa kypsennetty pekoni.

Alkoholia, jäätelöä ja pekonia yhdistelevän pirtelön mukana ei tule lusikkaa – onhan juoma tarkoitettu herkuteltavaksi karamellisoitujen pekonisuikaleiden avulla. Pekoninnälkä lähteekin tämän juoman avulla taatusti, sillä pirtelön päälle on vielä siroteltu varmuuden varaksi pekoninpaloja. 

Pirtelöä ei myydä alle 21-vuotiaille.

Lähde: News.com.au

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!