Currykastiketta vedetään myynnistä – voi aiheuttaa terveysvaaran allergikoille

shutterstock_300575774
Shutterstock/Fine Foods

Spice Up! -tuotemerkin thaimaalaista currykastiketta vedetään myynnistä etikettivirheen vuoksi. Tuote voi aiheuttaa vaaran allergikoille.

Spice Up! Punainen thai currykastike -tuotteessa on parasta ennen -päivällä 4.4.2022 tapahtunut tarroitusvirhe, tuotetta valmistavasta Finefoods-yrityksestä tiedotetaan.

Takaisinvedettävä tuote:

Spice Up! Punainen thai currykastike 100g
EAN 6430011810659
parasta ennen päivä: 4.4.2022
(löytyy pussin takaosasta ylhäältä vasemmalta)

Osassa tuotteista on väärä etiketti takana, jossa lukee ”satay kastike”, vaikka pussissa on punaista currykastiketta. Edessä on oikea punaisen currykastikkeen etiketti.

Punainen thai currykastike -tuote sisältää allergeeneina kalaa ja äyriäisiä, joten se voi aiheuttaa terveysvaaran henkilöille, jotka ovat näille raaka-aineille allergisia. 

Ne tuotteet, joissa on takana punaisen currykastikkeen etiketti, ovat virheettömiä ja ne voi normaalisti käyttää. Virheellisen tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan, jossa se hyvitetään kuluttajalle.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja