Currykastiketta vedetään myynnistä – voi aiheuttaa terveysvaaran allergikoille

shutterstock_300575774
Shutterstock/Fine Foods

Spice Up! -tuotemerkin thaimaalaista currykastiketta vedetään myynnistä etikettivirheen vuoksi. Tuote voi aiheuttaa vaaran allergikoille.

Spice Up! Punainen thai currykastike -tuotteessa on parasta ennen -päivällä 4.4.2022 tapahtunut tarroitusvirhe, tuotetta valmistavasta Finefoods-yrityksestä tiedotetaan.

Takaisinvedettävä tuote:

Spice Up! Punainen thai currykastike 100g
EAN 6430011810659
parasta ennen päivä: 4.4.2022
(löytyy pussin takaosasta ylhäältä vasemmalta)

Osassa tuotteista on väärä etiketti takana, jossa lukee ”satay kastike”, vaikka pussissa on punaista currykastiketta. Edessä on oikea punaisen currykastikkeen etiketti.

Punainen thai currykastike -tuote sisältää allergeeneina kalaa ja äyriäisiä, joten se voi aiheuttaa terveysvaaran henkilöille, jotka ovat näille raaka-aineille allergisia. 

Ne tuotteet, joissa on takana punaisen currykastikkeen etiketti, ovat virheettömiä ja ne voi normaalisti käyttää. Virheellisen tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan, jossa se hyvitetään kuluttajalle.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!