Coca-Cola rikkoo 130-vuotisen perinteen – aikoo lanseerata historiallisen uutuuden

coca-cola tölkit
Punaisesta etiketistä tunnettua Coca-Colaa saattaa tulevaisuudessa saada myös prosenttien kera. Shutterstock

Lähitulevaisuudessa maailman tunnetuin virvoitusjuomayhtiö aikoo tuoda markkinoille alkoholia sisältävän uutuustuotteen. 

Punaisen etiketin omaava Coca-Cola on ollut yksi maailman tunnetuimmista virvoitusjuomista yli sadan vuoden ajan. Nyt tunnettu virvoitusjuomayhtiö aikoo kääntää uuden lehden historiassaan lanseeraamalla ensimmäisen alkoholijuomansa.

Tämä matala-alkoholinen, tölkkiin pakattava uutuus tullaan lanseeraamaan Japanissa, jossa vastaavanlaiset juomat ovat suuressa suosiossa.

Aikataulua uutuustuotteelle ei ole määritelty

Yhtiön verkkosivuilla Coca-Cola Japanin toimitusjohtaja Jorge Garduño vahvistaa uuteen juomaan liittyvät huhut

– Tämä on tölkkijuoma, joka sisältää alkoholia. Perinteisesti ne valmistetaan sochu-nimisestä tislatusta juomasta ja hiilihapotetusta vedestä, johon on lisätty makuaineita, Garduño kertoo.

– Meillä ei ole kokemusta matala-alkoholisten juomien kategoriasta tätä ennen, mutta tämä toimii esimerkkinä siitä, että aiomme jatkossakin tutkia mahdollisuuksia ydintoiminnan ulkopuolelta.

Yritys on sen verran ainutlaatuinen, ettei yhtiö ole määrittänyt aikataulua uudelle tuotteelle.

– Coca-Cola on aina keskittynyt kokonaan alkoholittomiin juomiin, ja tämä on vaatimaton koe tietylle markkinasegmentille, Garduño kertoo.

Vaikka matala-alkoholiset juomat ovat suosiossa ympäri maailmaa, nyt näyttää kuitenkin siltä, että tuote jää myyntiin ainoastaan Japanin markkinoille.

Lähde: Telegraph

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja