Burger Kingin ranskalaiset tuottivat miehelle pettymyksen: "Luulin tapahtunutta vitsiksi"

ranskalaiset
Burger Kingin ranskalaiset tuottivat ruotsalaismiehelle pettymyksen. Shutterstock

Ruotsalaismies kohtasi pettymyksen tilattuaan Burger King -pikaruokaravintolasta erikoisranskalaiset.

Burger Kingissä Ruotsin Boråssa piipahtanut Gustav Torstensson pettyi vastikään pahemman kerran tilattuaan annoksen erikoisranskalaisia. Ravintolan kylteissä mainostettiin, että ranskalaisten päälle saa pieneen lisähintaan tulista juustokastiketta sekä jalapenoja.

Ranskalaiset tuottivat pettymyksen

Tilauksensa tuloksena Torstenssonin eteen tuotiin annos ranskalaisia. Lisähinnan maksanut mies etsi katseellaan juustokastiketta ja jalapenoja, joita mainoksessa luvattiin löytyvän perunoiden pältä. Jalapenoviipaleita oli koko annoksessa pienen juustokastikemäärän seassa kaiken kaikkiaan kaksi.

– Luulin tapahtunutta vitsiksi, Torstensson totesi Aftonbladetille.

– Maksoin lisää saadakseni jotain ylimääräistä, mutta annos muuttui tämän seurauksena vain huonommaksi, hän jatkoi.

Burger King pahoittelee tapahtunutta

Ruotsin Burger Kingin markkinointipäällikkö Sarah Ekvall pahoitteli tapauksesta kuultuaan tapahtunutta. Ekvall vakuutti, että palaute otetaan vakavasti.

– Kuvasta näkee, että annos on koottu huolimattomasti, ja me kadumme tätä. Meillä käytössämme tarkat ohjeet siitä, kuinka ruoat tarjoillaan, ja siksi toivommekin, että asiakkaat ovat meihin tällaisten tapausten tiimoilta yhteydessä, jotta voimme viedä asiaa eteenpäin ravintoloille, Ekvall totesi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat