Bruce Oreck ylistää suomalaisia korvapuusteja – järjesti erikoisen tempauksen Meksikossa
![Copyright: Lehtikuva. Photographer: Markku Ulander (Oreck), Sari Gustafsson (korvapuustit). Bruce Oreck ja korvapuusti.](https://im.mtvuutiset.fi/image/5700270/landscape16_9/1024/577/ac590b7b8ea4554f8249f640c6ce64f4/DY/bruce-oreck-ja-korvapuusti.jpg)
Yhdysvaltain entinen Suomen suurlähettiläs on viimeisimmän tempauksensa perusteella valmis näkemään paljon vaivaa Suomen brändäyksen eteen.
Yhdysvaltain entinen Suomen suurlähettiläs Bruce J. Oreck järjesti Meksikossa tempauksen puhuakseen suomalaisten korvapuustien puolesta toisella puolella maailmaa. Korvapuusteja rakastava Oreck päätti esitellä korvapuustit myös meksikolaisille ystäviensä avustuksella.
– Brändäys – mikään ei ole tärkeämpää tai relevantimpaa bisnesmaailmassa kuin brändäys. Brändäys ei tarkota sitä, mitä sanot, vaan sitä, kuka olet ja mitä teet. Kaikki suomalaiset, jotka tuntevat minut, ovat tietoisia siitä, että suhtaudun intohimoisesti korvapuusteihin. Mikä olisikaan parempi mahdollisuus brändätä Suomea kuin myydä korvapuusteja paikallisessa luomuruokakaupassa täällä Meksikossa, Oreck kirjoittaa Facebookissa.
Oreckin keittiö muuttui korvapuustitehtaaksi
Tehtyään korvapuusteja koskevan oivalluksen Oreck päätti tarttua itse tuumasta toimeen. Tempauksen lopputuloksena Meksikossa syntyi kasa itsetehtyjä korvapuusteja, jotka on tarkoitus myydä paikallisille arktisena herkkuna.
– Kutsuin muutamia suomalaisia ystäviäni visiitille, ja he toivat mukanaan korvapuustien raaka-aineet Suomesta. Eilen illalla keittiössäni oli meneillään oikea hullunmylly, kun leivoimme korvapuusteja. Nyt suuntaan kauppaan korvapuustien kanssa ottamaan selvää, kuinka nämä "arktiset maut" käyvät kaupaksi, Oreck kertoo.
Katso Oreckin postaus ja suomalaisuutta ylistävä kuva Facebookista täältä.
Lähde: Facebook
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka