Broilerisalaattia vedetään myynnistä virheellisten pakkausmerkintöjen vuoksi. Tuote voi aiheuttaa allergisia reaktioita. 

Kuopion Salaatti Oy vetää myynnistä eriä broilerisalaattia virheellisten pakkausmerkintöjen takia. Salaattitori Broilerisalaatti 250 g -tuote sisältää sinapinsiementä ja selleriä, vaikka niitä ei ole mainittu pakkauksen ainesosaluettelossa. 

Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion ihmisille, jotka ovat allergisia sinapille tai sellerille. Takaisin vedetään erät, joiden viimeiset käyttöpäivät ovat 13.5., 14.5. ja 17.5. Kyseisiä pakkauksia on myyty Pohjois-Savon alueen S-marketeissa sekä Kuopion, Iisalmen ja Varkauden Prismoissa 9.5. alkaen. 

Allergiset voivat joko hävittää tuotteen tai palauttaa sen ostopaikkaan. Ostos hyvitetään kaupassa.  

Lähde: Evira

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja