Keksejä vedetään pois myynnistä: "Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion"

suklaakeksit
Kuvituskuva. Shutterstock

Eviran mukaan markkinoilta vedetään pois suklaakeksejä, sillä tuotteista esitetty ainesosaluettelo on ollut puutteellinen.

Leipomo Primula Oy ilmoittaa vetäneensä myynnistä erän Primula Suklaacookie -nimisiä keksejä. Tuotetta on myyty 22.4.2015–13.8.2015 K-ryhmän myymälöiden paistopisteissä, joista sitä on myyty kuluttajille irtomyyntinä.

– Tuote sisältää soijalesitiiniä, jota ei ole merkitty ainesosaluetteloon. Tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion henkilöille, jotka ovat allergisia soijalle. Muille tuote on turvallinen, Eviralta kerrotaan.

Leipomo Primula neuvoo, että soijalle allergiset henkilöt voivat lähettää tuotteen tai ostokuitin Primulalle, jotta ostos voidaan hyvittää.

Lähde: Evira

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.