Ostitko näitä nakkeja? Palauta heti kauppaan!

balkannakki
Atria

Markkinoilta poistetaan erä Atrian nakkeja, sillä ne saattavat sisältää sinapinsiemeniä, joita ei ole mainittu tuotteen pakkausselosteessa.

Atria Suomi Oy on ilmoittanut valmistamiensa nakkierien takaisinvedosta. Kyse on tuotteesta nimeltä Atria 280 g Rehti Balkan Nakki. Markkinoilta poistettavien erien viimeiset käyttöpäivät ovat aikavälillä 26.5.–12.6.2016.

"Voi aiheuttaa oireita sinapille allergisille henkilöille"

Valmistaja on omavalvonnassaan huomannut, että mainitut tuote-erät sisältävät allergeenia, sinapinsiementä, jota ei ole mainittu tuotteen pakkausmerkinnöissä. Tuote on muuten täysin vaaraton, mutta voi aiheuttaa oireita sinapille allergisille henkilöille.

Valmistaja on tiedottanut myyntikanaviaan takaisinvedosta maanantaina 23.5. ja neuvonut poistamaan kyseiset erät myynnistä. Osa eristä on ollut myynnissä 26.4. lähtien.

Lähde: Evira

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!