Broileria vedetään myynnistä – allergiavaara!

broisku1
SOK

SOK on vetänyt myynnistä erän broilerin fileesuikaleita.

SOK ilmoittaa vetäneensä myynnistä markkinoimansa erän tuotetta "Rainbow Broilerin fileesuikale, miedosti suolattu, 700 g". Tuotteen valmistuksen yhteydessä valmistajalta on päässyt tuotteen sekaan pieni määrä sinapinsiementä sisältävää marinadia. Sinapinsiementä ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion sinapille allergisille henkilöille.

Takaisinveto on aloitettu 25.6.2014 ja tuote-erä ehti olla myynnissä vain kaksi päivää. Takaisinveto koskee vain erää, jonka tunnistaa viimeinen käyttöpäivä -merkinnästä 1.7.2014. Tuotteen paino on 700 g ja valmistaja Atria Suomi Oy.

Kyseinen erä on ollut myynnissä 24. ja 25.6.2014 S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale- ja Alepa- sekä Sokos-myymälöissä ympäri Suomen.

SOK opastaa kuluttajia palauttamaan virheellisen tuotteen etiketin ensisijaisesti ostopaikkaan tai postitse S-Kuluttajaneuvontaan.

Lisätietoja S-Kuluttajaneuvonnalta.

MTV LIFESTYLE – EVIRA

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja