Broileria vedetään myynnistä – allergiavaara!

broisku1
SOK

SOK on vetänyt myynnistä erän broilerin fileesuikaleita.

SOK ilmoittaa vetäneensä myynnistä markkinoimansa erän tuotetta "Rainbow Broilerin fileesuikale, miedosti suolattu, 700 g". Tuotteen valmistuksen yhteydessä valmistajalta on päässyt tuotteen sekaan pieni määrä sinapinsiementä sisältävää marinadia. Sinapinsiementä ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion sinapille allergisille henkilöille.

Takaisinveto on aloitettu 25.6.2014 ja tuote-erä ehti olla myynnissä vain kaksi päivää. Takaisinveto koskee vain erää, jonka tunnistaa viimeinen käyttöpäivä -merkinnästä 1.7.2014. Tuotteen paino on 700 g ja valmistaja Atria Suomi Oy.

Kyseinen erä on ollut myynnissä 24. ja 25.6.2014 S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale- ja Alepa- sekä Sokos-myymälöissä ympäri Suomen.

SOK opastaa kuluttajia palauttamaan virheellisen tuotteen etiketin ensisijaisesti ostopaikkaan tai postitse S-Kuluttajaneuvontaan.

Lisätietoja S-Kuluttajaneuvonnalta.

MTV LIFESTYLE – EVIRA

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.