Ben & Jerry'silta kolme uutta jäätelöä kauppoihin: Ei ole ennen nähty Suomessa!

jäätelö (1)
Ben & Jerry's tuo kolme vegaanista, Reilun kaupan merkillä varustettua jäätelöä Suomen markkinoille. Kuvituskuva. Shutterstock

Ben & Jerry’s vastaa kasvavaan maidottomien tuotteiden kysyntään ja lanseeraa Suomessa kolme uutta jäätelömakua. Kyseessä ovat Suomen ensimmäiset Reilun kaupan merkillä varustetut maidottomat jäätelöt. 

Amerikkalainen jäätelöyritys Ben & Jerry's vahvistaa, että maidottomat Non Dairy -sarjan jäätelöt saapuvat Suomeen. Uudet maidottomat jäätelöt ovat mantelipohjaisia ja vegaanisertifioituja.

– Tarjolla on kaksi Ben & Jerry’s -suosikkimakua ja yksi vain maidottomaan sarjaan kehitelty maapähkinävoin ja keksipalojen yhdistelmä, jäätelöyrityksen tiedotteessa kerrotaan. 

Suomalaisiin pakastealtaisiin tulee lähipäivinä myyntiin maidottomat maut: Peanut Butter & Cookies, Chocolate Fudge Brownie ja Chunky Monkey.

– Jäätelöt ovat Suomessa ensimmäisiä Reilun kaupan merkillä varustettuja maidottomia jäätelöitä, Ben & Jerry'silta hehkutetaan. 

Vegaanijäätelöiden buumi Suomessa

Ben & Jerry'sin lisäksi maidottomia vegaanijäätelöitä ovat lanseeranneet Suomessa tänä vuonna lukuisat kotimaiset ja kansainväliset yritykset. 

Maidottomia jäätelöitä ovat suomalaiskauppoihin tuoneet esimerkiksi helsinkiläinen Kolmen kaverin jäätelö. Vegaanisista mauista on muodostunut pienen jäätelötehtaan uusi hittituoteryhmä.

– Vastaanotto on todella yllättänyt meidät. Vegaaninen suklaajäätelö on tällä hetkellä meidän myydyin jäätelömme ja alamme olla jo vähän pulassa kysynnän kanssa, Kolmen kaverin Heikki Huotari kommentoi keväällä MTV:n Makuja.fi-sivustolle.

Vegaanisia jäätelöitä löytyy myös esimerkiksi Jymyltä ja Ingmanilta. 

Lähde: Ben & Jerry's

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja