Aviomies osti koodilukon jääkaappiin, vaimo raivoissaan: "Hän on k***pää, eikä halua jakaa suklaata kanssani"

shutterstock_276118997
Kuvituskuva. Shutterstock

Nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan miehensä päähänpistoksesta nolatakseen hänet. Moni oli yllättäen sitä mieltä, että miehen idea oli neronleimaus.

Onko kamalampaa tunnetta kuin mennä makeannälkäisenä jääkaapille vain todetaakseen sen olevan tyhjä? News.com.au –sivusto uutisoi brittiläisen Stacey Lowen tietävän vielä turhauttavamman tunteen.

Stacey jakoi Facebookissa päivityksen sulhasensa Dave Williamsin yrityksestä suojella omia suklaitaan Staceyltä. Dave keksi laittaa omat herkkunsa turvaan kassakaappiin, eikä kukaan muu perheessä tiedä koodia siihen kuin hän itse. 

Niin raivostuttava mutta nerokas idea

Stacey jakoi kaksi kuvaa heidän jääkaapistaan. Kuvista näkyy, että hänen miehensä Dave on laittanut kaikki roskaruokansa muoviseen kassakaappiin.

Kassakaapissa on kuitenkin koodilukko, jonka salasanan vain Dave itse tietää. Lisäksi kassakaappi on läpinäkyvä. Joka kerta avatessaan jääkaapin Stacey näkee lukkojen takana olevat ihanat herkut, mutta ei voi itse syödä niitä. 


– Tämä on se, mihin olemme tulleet! Ostatte talon yhdessä, saatte lapsen yhdessä. Menette kihloihin ja suunnittelette yhteisiä häitä ja tämä sinua odottaa! kirjoittaa Stacey julkaisussaan.

– Dave menee ja ostaa p***leen jääkaappiin kassakaapin, koska hän on k***pää eikä halua jakaa suklaata kanssani! Haluaako joku muu hänet? Tämä on varmaan hyvä syy erota? Stacey kirjoittaa.

Staceyn julkaisu on jaettu yli 59 tuhatta kertaa. Yli 100 tuhatta ihmistä on kommentoinut Daven keksineen julman keinon säilyttää maukkaat herkkunsa.

– Polttaisin tuommoisesta koko talon, eräs kommentoi.

Osa kommentoijista suositteli Staceytä ottamaan kassakaapin kokonaan pois jääkaapista.

– Istu laatikon päällä aurinkoisella paikalla... Kerro hänelle missä se on, kun hän menee jääkaapille, eräs sanoo.

– Nakkaa se roskikseen, kommentoidaan.

Samaan aikaan moni myös ihailee Daven rohkeaa vetoa. He haluaisivat itselleen samanlaisen pitääkseen esimerkiksi lapsensa erossa herkuista. 

Jopa kassakaapin keksinyt yritys Lockabox otti osaa draamaan paljastaen, että Staceyn ärsytys on osittain yrityksen vastuulla. 

– Näyttää siltä, että Staceyn mies on ottanut ohjat omiin käsiinsä. Hän suojelee suklaisia herkkujaan läpinäkyvällä, mutta turvallisella vaihtoehdolla... Mikä houkutus! yritys kirjoittaa Facebookissa. 

Julkaisun lopussa Stacey uhoaa ostavansa itsellensä samanlaisen kassakaapin.

– Sitten meitä olisi kaksi pelaamassa tätä peliä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!