Aviomiehen erikoinen tapa hämmentää: Raastatko sinä juustoa "oikeaoppisesti"?
Juuston raastamisen olettaisi olevan kaikessa yksinkertaisuudessaan juuston hankaamista raastinta vasten. Ilmeisesti maailmasta löytyy kuitenkin ihmisiä, jotka eivät toimi aivan näin.
Internetin Mumsnet-palstalta lähtenyt dilemma juuston oikeaoppisesta raastamisesta leviää nyt netissä. Ilmeisesti ei ole täysin itsestäänselvää, miten raastinta tulisi käyttää. Tämän todisti Mumsnet-palstalle kirjoittanut nainen:
– Ensimmäistä kertaa 12 vuoden avioliiton aikana todistin, kuinka mieheni raastaa juustoa: Hän piti juustoa paikallaan ja liikutti raastinta. Itse olen aina pitänyt raastinta paikallaan ja liikuttanut juustoa sitä vasten. Miehelleni ei koskaan ole tullut mieleenkään, että näin voisi tehdä. Joten arvoisat Mumsnetin käyttäjät, mikä on normaali tapa raastaa juustoa: pitää juustosta kiinni ja liikuttaa raastinta, vai pitää raastimesta kiinni ja liikuttaa juustoa? Nainen kirjoitti.
Nettipalstan käyttäjät vastasivat naiselle sankoin joukoin. Suurin osa oli sitä mieltä, että juustoa omituisella tavalla raastava aviomies on täysin hullu.
– Minä pidän raastinta paikoillani ja liikutan juustoa, kuten jokainen normaali ihminen planeetalla tekee, eräs käyttäjä kirjoitti.
Jotkut käyttäjät kuitenkin inspiroituivat kyselijän aviomiehen erikoisesta juustonraastamistyylistä ja päättivät testata tapaa seuraavalla kerralla.
Lähde: Daily Mail
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti