Asiakas valitti huonosta asiakaspalvelusta – baarilta nerokas kuitti: "Jos koet, että 20 sekuntia on elämästäsi liian pitkä aika..."

viski
Viskibaari kuittasi huonon arvostelun antaalle asiakkaalle Shutterstock

Baaria huonosta asiakaspalvelusta kritisoinut asiakas sai antamaansa palautteeseen vastauksen, jollaista hän ei taatusti osannut odottaa.

Skotlantilainen The Pott Still on baari, joka on tunnettu erittäin laajasta viskivalikoimastaan; sen listalla on tarjolla peräti 700 viskiä. Oman paikkansa hyvin tunteva baari närkästyikin toden teolla huomattuaan negatiivisen palautteen, jonka eräs asiakas oli kirjoittanut matkailusivusto TripAdvisoriin.

Kirjoituksessaan asiakas kertoo, että hänen vierailunsa ei mennyt lainkaan suunnitelmien mukaan, ja tästä syystä hän antoikin paikalle arvostelussaan vain yhden tähden. 

Baari vertaa miehen odotuaikaa vanhaan viskiin

Asiakas kertoo astuneensa baariin 9. tammikuuta kello yhden jälkeen. Sisään tullessaan hän huomasi tiskin takana kolme työntekijää, joista kaksi laski kolikoita ja yksi piti taukoa ruokailun merkeissä. Vihaisen asiakkaan mukaan työntekijät eivät kiinnittäneet häneen lainkaan huomiota, jonka seurauksena hän päätti poistua paikalta. Asiakas kertoo vaihtaneensa tympeän baarin paikkaan, jossa häntä tervehdittiin iloisen hymyn kera.

Baari ei tyytynyt seuraamaan hiljaa sivusta asiakkaan avautumista, vaan päätti vastata tälle omaperäisellä viestillä.

– Astuit jalallasi etuovellemme kello 13:32:03. Tulit lopulta baariin kello 13:32:51. Käännyit pois baarista kello 13:33:11. Astuit pois etuoveltamme 13:33:18. Joten vietit minuutin ja viidentoista sekunnin vierailustasi 20 sekuntia odottamassa baarissa, vastauksessa todetaan. 

– Meidän nuorin myymämme viski odottaa kolme vuotta tynnyrissä, ennen kuin sen saa pullottaa ja kutsua viskiksi. Vanhin myymämme viski odottaa pullotusta 50 vuotta. Jos koet, että 20 sekuntia on elämästäsi liian pitkä aika viettää tässä yrityksessä, saattaa olla, ettet ole vielä valmis viskille.

Vastauksen lopussa baari kertoo auttavansa asiakasta mielellään sitten, kun asiakas on valmis vierailemaan baarissa.

***

0:57

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja