”Arkeenkin näppärästi mahtuva herkku” – kokeile uudenlaista nuudelireseptiä

dandannuudelit
Dan dan -nuudelit ovat kelpoa arkiruokaa – mutta sopivat myös juhlaan. Jani Kinnunen / Sivumaku

Oletko koskaan valmistanut dan dan -nuudeleita?

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen innostui tällä viikolla kokkaamaan Mikko Takalan ja Mika Remeksen Streetfood-kirjan ehdoilla. Lopputuloksena syntyi herkullinen nuudeliruoka, joka sopii sekä arkeen että juhlaan.

Porsaanjauhelihasta ja nuudeleista rakentuvaa alkuperäisreseptiä bloggaaja hieman muokkasi – miellyttämään vielä enemmän hänen omaa makuaan.

– Reseptiä on oiottu, jotta siitä on saatu arkeenkin näppärästi mahtuva herkku, Kinnunen kertoo.

Katso vinkit nuudeliherkun valmistamiseen Sivumaku-blogista täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat