”Arkeenkin näppärästi mahtuva herkku” – kokeile uudenlaista nuudelireseptiä

dandannuudelit
Dan dan -nuudelit ovat kelpoa arkiruokaa – mutta sopivat myös juhlaan. Jani Kinnunen / Sivumaku

Oletko koskaan valmistanut dan dan -nuudeleita?

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen innostui tällä viikolla kokkaamaan Mikko Takalan ja Mika Remeksen Streetfood-kirjan ehdoilla. Lopputuloksena syntyi herkullinen nuudeliruoka, joka sopii sekä arkeen että juhlaan.

Porsaanjauhelihasta ja nuudeleista rakentuvaa alkuperäisreseptiä bloggaaja hieman muokkasi – miellyttämään vielä enemmän hänen omaa makuaan.

– Reseptiä on oiottu, jotta siitä on saatu arkeenkin näppärästi mahtuva herkku, Kinnunen kertoo.

Katso vinkit nuudeliherkun valmistamiseen Sivumaku-blogista täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja