1:00

Älyttömän helppo pastakastike – tarvitset vain kolme ainesosaa

Aloittelevan tai laiskan kokin pelastus on keittokirjalegenda Marcella Hazanin kolmen ainesosan pastakastike. Tarvitset vain sipuleita, voita sekä säilöttyjä tomaatteja.

Yllä olevalla videolla näytetään, kuinka teet itse tuorepastaa.

Mirror-lehti esittelee superhelpon pastakastikkeen reseptin, jonka tekemiseen ei tarvita huippukokin taitoja. Ohjeen on kehittänyt kuuluisa edesmennyt ruokakirjailija Marcella Hazan.

Simppeli ohje löytyy yhdestä Hazanin kuuluisasta keittokirjasta. The Essentials of Classic Italian Cooking -opuksessa kerrotaan, että maailman parhaaseen pastakastikkeeseen tarvitaan ainoastaan sipulia, voita sekä säilöttyjä tomaatteja.

Kokkaaminen käy yksinkertaisesti niin, että kuorittu sipulin puolikas laitetaan kattilaan voin ja tomaattien kanssa. Sekoituksen annetaan hautua 45 minuuttia ja kastike on valmis syötäväksi.

Näin helppoon reseptiin ei osaamattomuus käy tekosyyksi, joten spagetit tulille ja kokkaamaan!

Lähde: Mirror.co.uk

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja