Älyttömän helppo pastakastike – tarvitset vain kolme ainesosaa

Näin teet itse tuorepastaa 1:00 Näin teet itse tuorepastaa

Aloittelevan tai laiskan kokin pelastus on keittokirjalegenda Marcella Hazanin kolmen ainesosan pastakastike. Tarvitset vain sipuleita, voita sekä säilöttyjä tomaatteja.

Yllä olevalla videolla näytetään, kuinka teet itse tuorepastaa.

Mirror-lehti esittelee superhelpon pastakastikkeen reseptin, jonka tekemiseen ei tarvita huippukokin taitoja. Ohjeen on kehittänyt kuuluisa edesmennyt ruokakirjailija Marcella Hazan.

Simppeli ohje löytyy yhdestä Hazanin kuuluisasta keittokirjasta. The Essentials of Classic Italian Cooking -opuksessa kerrotaan, että maailman parhaaseen pastakastikkeeseen tarvitaan ainoastaan sipulia, voita sekä säilöttyjä tomaatteja.

Kokkaaminen käy yksinkertaisesti niin, että kuorittu sipulin puolikas laitetaan kattilaan voin ja tomaattien kanssa. Sekoituksen annetaan hautua 45 minuuttia ja kastike on valmis syötäväksi.

Näin helppoon reseptiin ei osaamattomuus käy tekosyyksi, joten spagetit tulille ja kokkaamaan!

Lähde: Mirror.co.uk

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.