Altia solmi merkittävän diilin: Legendaarisesta suomalaisjuomasta kohta hitti myös Jenkeissä?

FullSizeRender (2)
MTV

Suomalainen Koskenkorva jatkaa maailmanvalloitustaan.

Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo Altia on solminut jakelusopimuksen Koskenkorva Vodkasta Yhdysvaltojen markkinoille. Koskenkorva Vodka on Altian tärkein vientibrändi, jota myydään tällä hetkellä lähes kolmeenkymmeneen maahan.

– Koskenkorva Vodkan brändiuudistus on tuonut sille useita kansainvälisiä palkintoja ja huomiota vientimarkkinoilla. Nyt solmittu sopimus on Altialle merkittävä avaus Yhdysvaltojen markkinoille. Infinium Spirits on meille strateginen partneri, jonka kanssa pyrimme pitkällä aikajänteellä yhdessä rakentamaan brändiä ja jakelua, kertoo Altian viennistä vastaava johtaja Janne Halttunen.

Kesäkuussa uutisoitiin Altian tehneen jakelusopimuksen Orange Trading -maahantuontiyhtiön kanssa, jonka ansiosta Koskenkorva Vodkaa aletaan myydä elo-syyskuussa myös Kazakstanissa.

Infinium Spiritsin toimitusjohtaja Steven Brecherin mukaan Yhdysvalloissa on tällä hetkellä väkevien juomien parissa vahvassa kasvussa käsityötrendi ja aito alkuperä.

– Koskenkorva Vodka vastaa tähän trendiin täydellisesti. Olemme iloisia saadessamme sen täydentämään korkealaatuista väkevien salkkuamme, Brecher kommentoi. 

Alkoholijuomat ovat Suomen elintarviketeollisuuden suurin vientituote 150 miljoonan euron vuotuisella viennillä.

Lähde: Altia

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja