Mainos
Mainos

Ällöttävä kosto televisiossa: Saiko Gordon Ramsay ansionsa mukaan?

Gordon Ramsay joutui kalansilmäkoston uhriksi miljoonien televisiokatsojien edessä.

Rääväsuukokki Gordon Ramsay on totuttu näkemään televisio-ohjelmissa, joissa mies pääsee arvostelemaan muiden tekemään ruokaa melkoisin sanankääntein. Ramsay on myös ohjelmissaan itse maistanut toinen toistaan oudompia ruokia, muun muassa vielä sykkivää kobran sydäntä. Tällä kertaa televisiokokki joutui kuitenkin toden teolla nöyrtymään tarjotun ruoan edessä.

Limainen kalansilmä sai huippukokin kakomaan

Juontaja-koomikko James Corden päätti kostaa seitsemän vuoden takaisen välikohtauksen Ramsayn The F Word -televisio-ohjelmassa. Kun Ramsay vieraili Cordenin myöhäisillan show’ssa, juontaja-koomikko muistutti kokkia traumaattisesta kokemuksestaan.

Corden oli joutunut syömään Ramsayn ohjelmassa aikoinaan limaisen kalansilmän. Koomikko oli suostunut Ramsayn ehdotukseen, sillä kokki oli luvannut siitä hyvästä koko Cordenin perheelle ilmaisen illallisen viineineen valitsemassaan Ramsayn ravintolassa. Ilmeisesti Ramsay oli kuitenkin unohtanut lupauksensa, sillä tähän päivään mennessä Cordenin perhe ei ole saanut illallista.

Siispä juontaja-koomikko päätti kostaa seitsemän vuoden takaisen kokemuksensa ja syöttää Ramsaylle nyt omassa ohjelmassaan kalansilmän. Ramsay nappaa kalansilmän suuhunsa samaan aikaan järkyttyneenä ja huvittuneena. Ilmeisesti koostumus ja maku ei kuitenkaan ollut järin hvyä, sillä ”herkku” aiheutti välittömän kakomisrefleksin.

Katso yllä oleva video Ramsayn reaktiosta.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja