Alko lanseeraa hämmentävän uutuuden – tätä et olisi osannut odottaa: ”Välttämätön ihmisen hyvinvoinnille”

0:48 Alko lanseeraa uutuustuotteen: Väliveden

Kesäkuun alussa Alkon hyllyille saapuu tuote, joka muistuttaa veden juonnin tärkeydestä. 

Alko lanseeraa kesäkuussa Väliveden – matalahiilihappoisen suomalaisen pulloveden, jota myydään Alkon myymälöissä ja verkkokaupassa kautta maan.

– Vesi on välttämätön ihmisen hyvinvoinnille. Omalla Välivesi-tuotteellamme haluamme ylipäätään muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä. Myös silloin, kun käytetään alkoholia: ota vettä väliin. Toki maailman paras suomalainen kraanavesi on aivan yhtä mainio juoma, kertoo viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho.

"Luonteva tuote täydentämään valikoimaamme"

Jokaiselle ruokalajille löytyy nykypäivänä mitä erilaisempia juomavaihtoehtoja täydentämään makuelämystä. Aterioiden yhteyteen kannattaa kuitenkin varata aina myös raikasta vettä.

Vesi tasapainottaa makuja ja huuhtelee niitä, tehden tilaa seuraaville makuelämyksille. Vesi pitää kehomme tasapainossa, mielemme virkeämpänä ja aineenvaihduntamme liikkeessä. Vesi myös ehkäisee alkoholipitoisten ruokajuomien aiheuttamaa nestehukkaa.

– Välivesi on vastuullisuutta alkoholin käytössä ja siten luonteva tuote täydentämään valikoimaamme. Vesihän on mainio vaihtoehto myös ainoaksi ruokajuomaksi, Iso-Aho toteaa.

Vesi tulee Kurikan Kangasahteen lähteestä ja se on pullotettu tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Välivesi myydään pantillisessa, 100 % kierrätysmuovista valmistetussa 0,33 litran pullossa. Alko tukee Väliveden myyntituotoilla Pidä Saaristo Siistinä ry:tä, joka työskentelee meren, järvien ja rantojen roskaantumista vastaan muunmuassa Saaristomerellä ja Järvi-Suomessa.

Väliveden myynti alkaa 3.6.2019 kaikissa Alkon myymälöissä ja verkkokaupassa osoitteessa alko.fi.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja