Älä syö! Haribon karkkeja vedetään myynnistä

haribo takaisinveto 2
Takaisinveto koskee tiettyjen karkkipussien tiettyjä tuote-eriä, joita on myyty ympäri Suomen. Shutterstock/Haribo

Makeisvalmistaja Haribo tiedottaa useiden eri karkkipussien takaisinvedosta vierasesinelöydöksen vuoksi. Haribo kertoi keskiviikkona 10. toukokuuta lisänneensä takaisinvedon piiriin myös yhden uuden tuote-erän.

Haribo tiedottaa teheensä ennakoivan päätöksen tiettyjen makeispussien tuote-erien takaisinvedosta. Tuotteet vedetään myynnistä, sillä Tanskan tehtaan yhden pakkauslinjan tuotteista on löytynyt metallihiukkasia. Tuotteita on ollut myynnissä koko Suomen alueella.

– Tuotteiden kuluttamista tulisi välttää, Haribolta ohjeistetaan.

Takaisinvedettävät tuotteet

haribo takaisinveto
Eräkoodit on painettu pussin taakse vasemmalle pussin kirkkaaseen ikkunaan.

LISÄYS 10.5.2023: Haribo tiedottaa lisänneensä takaisinvedon piiriin myös tuotteen Click Mix 80g, jonka EAN-koodi on 5701090034368 ja erän numero L451-02523-3253901.                             

Haribon mukaan vierasesineiden aiheuttaja on löydetty ja yrityksessä on ryhdytty toimenpiteisiin vastaavien tapauksien välttämiseksi tulevaisuudessa.

Haribo kehottaa kuluttajia palauttamaan tuotteet ostopaikkaan tai hävitämään ne.

– Mikäli havaitset epäilyttäviä oireita, jotka voivat liittyä kyseisten tuotteiden nauttimiseen, kehotamme kääntymään lääkärin puoleen. Pahoittelemme tästä takaisinvedosta aiheutuvaa vaivaa.

Katso myös, kuinka valmistat itse "karkkiremmejä" raparperista:

Kuin karkkiremmejä, mutta parempia! Näin teet helposti raparperiremmit 0:23
Raparperiremmit ovat kuin karkkiremmejä, mutta parempia (ja ehkä hiukan terveellisempiäkin). Kokeile kotona Satokausikalenterin helppoa ohjetta!

Artikkelia muokattu 10.5.2023 klo 15.53: Haribo tiedotti lisänneensä yhden uuden tuote-erän takaisinvedon piiriin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!