Nainen huomasi heittäneensä turhaan pois mitä loistavinta luonnon kelmua – salaatinlehtiä.
Uusiseelantilainen äiti kertoo salaatin uloimpien lehtien soveltuvan kelmun tavoin käytettäväksi ruoan säilytyksessä. Asiasta uutisoi 7news.com.au.
Nainen huomasi esimerkiksi yleensä hetkessä pilaantuvan avokadon säilyvän tuoreena salaatinlehtien avulla.
Avokado säilyi freesinä jopa viikon
Avokado ruskistuu jääkaapissa yleensä nopeasti, erilaisista nikseistä huolimatta. Lisäksi sen maku voi muuttua hieman kitkeräksi.
Äidin törmättyä yllättävään salaatinlehtikikkaan, hän päätti jakaa sen Facebookissa. Nainen julkaisi kuvan tuoreen näköisestä avokadosta, joka hänen mukaansa on ollut jääkaapissa viikon: salaatinlehteen käärittynä.
– Huomasin puolivahingossa heittäneeni pois ensiluokkaista kelmua, hän kirjoittaa.
– Avokado maistui oikein hyvältä tänään aamiaisella.
