Aiotko valmistaa pekonia? Näin tapahtuu tunnin sisällä – lue humoristinen kuvaus

pekoni
Pekonin kypsentämisessä on haasteensa. Shutterstock

Pekonia syödessä saattaa oma toiminta lähteä äkkiä lapasesta. Lue, miten.

Ajattelitko valmistaa pekonia? Valmistaudu tähän:

Ensimmäiset 10 minuuttia: Aloitat ruoanlaiton hyvin tarkoituksin – aiot tehdä pekonia koko perheellesi. Kun olet kymmenen minuuttia haistellut pekonin tuoksua, sinusta on kuitenkin yhtäkkiä tullut kuin nälkäinen ihmissusi, joka tappelee kuolemaan asti lähellä olevasta ruoastaan.

20 minuutin jälkeen: Alat syödä pekonia. Suolaiset, savuiset ja hieman makeatkin maut osuvat aisteihisi kaikki yhdellä kertaa. Ne rekisteröityvät välittömästi aivojesi mielihyväosiossa.

40 minuutin jälkeen: Sinun piti syödä vain yksi siivu, mutta olet syönyt jo kolme – vaikka muistat syöneesi vain kaksi. Tuliko sinulle muistikatkos? Leikkaat neljännen siivun kahtia jättäen rasvaisimman osan ystävällisesti jollekin toiselle.

45 minuutin jälkeen: Lisää pekonisiivuja valmiina! Syöt vielä 3,5 siivua ja laitat teipillä yhden puolikkaan kiinni siihen rasvaiseen puolikkaaseen, jonka jätit syömättä. Näin saat aikaiseksi yhden kokonaisen siivun. Naurat parhainta ilkeän neron nauruasi.

60 minuutin jälkeen: Aamiainen on valmis! Sinulla on huikeat kuusi pekonisiivua valmiina viidelle ihmiselle, ja on vain reilua, että sinä saat kaksi, koska sinähän ne kypsensit.

Tiesitkö? Tiede osaa kertoa, että hävität tunnin elämästäsi jokaista syömääsi 7 pekonisiivua kohden. Kannattaako sitä kuitenkaan uskoa? Tämähän on se sama tiede, joka ei tiedä, mistä 85 prosenttia universumista koostuu, miten kissat kehräävät tai, miksi olemme ylipäätään olemassa, pohtii JdFoods-sivusto.

Lähde: jdfoods

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja