Ainesosaluettelossa virhe – ostitko näitä keksejä?

coooky-keksit
Malviala Oy

Markkinoilta vedetään pois erä Malvialan keksejä.

Malviala Oy ilmoittaa vetäneensä myynnistä maahantuomansa, saksalaista alkuperää olevan erän Coooky - Gluteiiniton kaakao-vanilja täytekeksejä.

Takaisinveto koskee erää, jonka tunnistaa parasta ennen -merkinnästä 20.6.2016. Tuotteessa on maitojauhetta, jota ei ole merkitty ainesosaluetteloon. Tästä syystä tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion henkilöille, jotka ovat allergisia maitotuotteille. Muille tuote on turvallinen.

Kyseinen erä on ollut myynnissä 29.7.2015 alkaen  K-ryhmän marketeissa, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Prismoissa ja S-marketeissa sekä Keski-Pohjanmaan Osuuskaupan Prismoissa ja S-marketeissa.

Lähde: Evira

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja