6 herkkua, jotka maistuvat vielä paremmilta pakastettuina – kokeile!

viinirypäleet
Shutterstock

Vaikka ulkona olisi kuinka kylmä ja sateinen keli tahansa, ei mikään estä sinua herkuttelemasta omatekemilläsi pakasteherkuilla.

Pakastimeen voit laittaa paljon muutakin kuin jäätelöä. Kokeile pakastaa seuraavia makeita herkkuja ja yllätyt!

1. Banaanit. Kuori, pakasta ja nauti! Voit myös myös laittaa pakastetut banaanit tehosekoittimeen ja nauttia herkullista banaanijäätelöä.

2. Nallekarkit. Perinteiset nallekarkit ovat herkullinen elämys pakastettuinakin!

3. Viinirypäleet. Pakastetut viinirypäleet ovat yksi herkullisimmasta ja terveellisimmistä pakasteherkuista. Kokeile niitä myös viinilasillisesi jäähdyttämiseen.

4. Suklaavanukas. Yllättävää, mutta totta! Mehujäämuotilla teet vanukkaasta jäätelön kaltaisen elämyksen.

5. Mango. Pilko mango tai pari, aseta mangokuutiot uunipellille ja pakasta yli yön.  Varastoi ne uudelleensuljettavaan muovipussiin ja laita takaisin pakastimeen. Nauti suoraan pussista tai ripottele päälle vähän limetinmehua.

6. Itsetehdyt suklaahippukeksit. Keksit maistuvat herkullisilta suoraan uunista tulleina, mutta kokeilepa pakastaa pari. Makuelämys saattaa olla unohtumaton.

Kokeile myös tätä reseptiä:

Lähde: Epicurious

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja