Mainos

5 tapaa käyttää trenditahna tahinia – testaa herkulliset ideat

Haluatko käyttää tahinia totuttua monipuolisemmin? Lue vinkit!

Murskatuista seesaminsiemenistä valmistettu tahini-tahna on luonnollisesti tärkeä hummuksen ainesosa, mutta se on paljon muutakin. Lue viisi herkullista vinkkiä, joiden avulla voit hyödyntää tahinia paljon muussakin.

1. Salaatinkastike: Jos et ole koskaan kokeillut salaatin päällä tahini-kastiketta, nyt on aika! Muutama lusikallinen tätä seesamitahnaa on yhtä kuin täyteläisen kermainen ja samettinen kastike.

2. Dippeihin: Tahini on oleellinen osa hummusta, mutta se tarjoaa hyvän, täyteläisen maun muihinkin dippeihin. Kokeile sekoittaa sitä smetanaan: tämä dippi sopii hyvin vaikkapa dippivihanneksille.

3. Granolassa: Oletko koskaan lisännyt pähkinävoita kotitekoiseen granolaan? Tahini sopii tähän tarkoitukseen myös, mutta sen kanssa granola saattaa olla jopa parempaa.

4. Smoothiessa: Jos pidät smoothieista, joihin on lisätty pähkinävoita, pidät myös tahinilla maustetusta smoothie-juomasta.

5. Keksit ja browniet: Tahini sopii mainiosti yksinkertaisiin jälkiruokiin, kuten kekseihin ja brownie-leivonnaisiin. Kuten pähkinävoi, se tuo taikinaan makeuden vastakohtana hyvin toimivaa suolaista makua.

KATSO RESEPTI:  Kolmen makuista hummusta

Lähde:  The Kitchn

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja