Mainos

5 ruokaa, jotka polttavat rasvaa vatsasta

Suosi näitä tiettyjä tehokkaiksi todistettuja rasvanpolttoruokia ja voit saada vatsanseutuasi piukemmaksi!

Haluaisitko päästä eroon ylimääräisestä vatsarasvasta? Vatsanseutua voi piukentaa vähentämällä ruokavaliosta prosessoituja sokereita ja hiilihydraatteja sekä suosimalla rasvaa polttavista ominaisuuksistaan tuttuja ruokia.

Kaurapuuro

Voisi kuvitella, että syömällä vähemmän laihtuu enemmän, mutta todellisuudessa aterioita ei kannata jättää väliin. Erityisesti täyttävään aamiaiseen kannattaa satsata, jotta aineenvaihdunta käynnistyy ja rasvanpoltto tehostuu. Syö aamupalaksi lautasellinen kuitupitoista ja täyttävää kaurapuuroa. Vältä kuitenkin sokerin käyttöä puurossa!

Mustikka

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Suomen metsissäkin kasvavat mustikat voivat auttaa rasvapolttoon vatsan seudulla. Tämä pätee tutkijoiden mukaan jopa pakastemustikoihin, sillä mustikoiden hyödyt eivät katoa pakastamallakaan. 

Manteli

Rasvanpolton salaisuuden sanotaan piilevän monityydyttömättömissä rasvoissa. Näitä rasvoja saat muun muassa manteleista. Mantelit ovat samalla hyvä kasviproteiinin ja kuidun lähde.

Lohi

Ruokavaliosta kannattaa jättää pois kaloripitoiset rasvaherkut ja suosia sen sijaan vähärasvaisia proteiiniherkkuja kuten kalaa, tofua ja kalkkunaa. Elimistö polttaa enemmän kaloreita sulattaakseen näitä ruokia. Kaloista kannattaa valita erityisesti lohta, joka pitää sisällään runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja.

Vihreät lehtivihannekset

Vihreät lehtivihannekset kuten salaatti, pinaatti ja kaalit sisältävät runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, mutta vain vähän kaloreita. Vihreät lehtivihannekset ovat myös erittäin kuitupitoisia, joten niiden syönti ehkäisee turvotusta ja tehostaa rasvanpolttoa.

Lähde: Fitsugar

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja