35 euroa tästä kakusta! Tavaratalo mokasi yli 800 tilausta jouluna

Mansikan kannan poisto helposti: Nerokkaalla kikalla ei tule hävikkiä! 0:18 Mansikan kannan poisto helposti: Nerokkaalla kikalla ei tule hävikkiä!
KATSO MYÖS VIDEO: Mansikan kannan poisto helposti: Nerokkaalla kikalla ei tule hävikkiä!

Japanilainen luksustavaratalo toimitti sadoille asiakkailleen viallisia kakkuja jouluna, uutisoi muun muassa BBC.

Japanilainen luksustavaratalo Takashimaya pyytää julkisesti anteeksi aiheuttamaansa joulukakkukatastrofia. Asiakkailta oli tullut jouluksi yhteensä noin 2 900 mansikkatäytekakkutilausta, joista yli 800 päätyi pettymykseen. BBC:n mukaan noin 807 mansikkakakkua toimitettiin asiakkaille romahtaneina ja sotkuisina. 

Mansikkakakut kuuluvat Japanissa olennaisena osana joulunviettoon, sillä kakun värit, punainen ja valkoinen, edustavat juhlaa. Mansikkakakkujen lisäksi Japanissa suosittua jouluaaton ruokaa on myös KFC-pikaruokaketjun kana. 

Kakkukatastrofin seurauksena Takashimaya-tavaratalo on esittänyt nöyrimmän anteeksipyyntönsä ja myöntänyt "pettäneensä asiakkaiden odotukset". Kauppakeskuksen johtaja Kazuhisa Yokoyama kumarsi syvään tavaratalon järjestämässä tiedotustilaisuudessa Tokiossa osoittaakseen katumusta.

"En ymmärrä"

Tavaratalon mukaan kakut tehtiin ja pakastettiin leipomossa toisessa kaupungissa, josta erillinen kuljetusfirma toimitti ne eteenpäin. Tavaratalon sisäinen tutkinta ei kuitenkaan ole pystynyt selvittämään, miksi kakut saapuivat asiakkaille romahtaneina. 

Kuvat epäonnistuneista kakuista levisivät sosiaalisessa mediassa, Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

BBC:n mukaan kuvat epäonnistuneista mansikkakakuista levisivät jouluna vauhdikkaasti sosiaalisessa mediassa. Eräässä X-viestipalveluun jaetussa kuvassa näkyy romahtanut ja kaikin puolin sotkuisen näköinen mansikkakakku.

– Tilasin joulukakun ensimmäistä kertaa netistä, mutta saapuessaan se oli yhtä sotkua. Luulin Takashimayan tuotteiden olevan hienoja, mutta ne ovatkin toimitettuina tällaisia? En ymmärrä, Twitter-käyttäjä ihmetteli yli 11 miljoonaa näyttökertaa keränneessä julkaisussaan.

Takashimayan myymät kakut maksoivat 5400 jeniä eli noin 35 euroa kappaleelta.

 

Lähde: BBC
 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!