17 x burgeriresepti

Tänä vappuna ei tiedä, pidetäänkö piknik rännässä vai rannassa. Parsan popsiminen hyytävässä viimassa ei luo kevätfiilistä. Jos ajattelee positiivisesti, ilma on täydellinen pitämään skumppa optimaalisessa lämpötilassa. Viileä keli vaatii kunnon lämmittäjän. Burgeri toimii aina.

Olen kokkaillut vuosien varrella burgeria suuntaan jos toiseen. Vaihtoehtoja löytyy klassisuuden ystävälle, tarinoiden siivittämälle nautinnolle, kasvisvaihtoehdon valitsijalle, vegaanille ja ihan vain kaiken hyvän maun piirissä hulluttelijalle. Olen ruoassa klassisen tyylin syvä kunnioittaja, mutta haluan kokeilla välillä rajojani. Näistä resepteistä löytyy valinnanvaraa tuttuun ja turvalliseen, mutta myös loikkiin tuntemattomille maaperille. Niille aion loikkia jatkossakin, vaikka kunnon juustoburgeri säilyy aina ykkösenä. Se on kotipesä, jonne palata ja johon kaikkea kikkailuja voi verrata. LIHABURGERIT:
Täydellinen juustoburgeri
Voiburgeri

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja