1,5 litran Muumi-limut vihdoin kauppoihin! Vuosien vinkuminen sai valmistajan taipumaan

0:25 1,5 litran Muumi-limut vihdoin kauppoihin

Jo vuosien ajan Muumi-limua on toivottu puolen litran ja tölkin lisäksi myös isoon, 1,5 litran pulloon. Nyt valmistaja on vihdoin päättänyt toteuttaa kuluttajien hartaan toiveen.

Vuonna 2015 ​​​​​​​Makuja.fi uutisoi suomalaisten hartaasta toiveesta saada ikisuosikki Muumi-limu 1,5 litran pulloihin. Tällöin Sinebrychoffilta kerrottiin, että ”mörköpullon” tuominen markkinoille ei ole ajankohtaista.

– Yleisesti lapsille suunnattuja virvoitusjuomia ei myydä isoissa 1,5 litran pulloissa. Haluamme toimia tässä asiassa vastuullisesti ja harkiten, valmistaja kommentoi asiaa Kysy.fi-sivustolla joulukuussa 2017.

Nyt päätös on kuitenkin pyörretty ja tuttu Muumi saadaan vihdoin markkinoille isossa pullossa – ja vieläpä uuden maun kera!

Isoa kokoa toivottu kätevyyden vuoksi

Sinebrychoff vahvistaa Makuja.fi:lle tuovansa maaliskuun 18. päivä muiden kevätuutuuksien joukossa markkinoille tutun Muumi Metsämansikka-juoman 1,5 litran kierrätysmuovipullossa. Eikä tässä vielä kaikki, sillä uutuuksiin liittyy myös uusi maku, Mustikka-Vadelma.

– Muumille tehtiin samalla ihan oma pullomuotti. Etikettejä on useita erilaisia. Pienemmissä pakkauksissa Muumia on toki yhä saatavilla, Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola vahvistaa.


Uusi Muumi-maku saapuu kauppoihin 18.3.2019. 

1,5 litran Muumia on toivottu Adressit.com-palvelussa nyt jo yli 35.500 allekirjoituksen voimin. Mikkolan mukaan aihe on ollut vuosia kestosuosikki myös kuluttajien lähettämissä palautteissa.

– Isompaa kokoa on toivottu erityisesti sen kätevyyden takia, on kyse sitten lastenkutsuista tai isomman perheen tai kaveriporukan yhteisestä herkutteluhetkestä.

– Vaikka Muumi maistuu myös aikuisille, kyse on lastenjuomasta, joten Sinebrychoff ei kauppojen myyntipisteiden ulkopuolella mainosta tai muuten markkinoi Muumia, Mikkola lisää.

Muumi on ollut Sinebrychoffin valikoimassa vuodesta 1991.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja