Mainos

1,5 litran Muumi-limut vihdoin kauppoihin! Vuosien vinkuminen sai valmistajan taipumaan

Jo vuosien ajan Muumi-limua on toivottu puolen litran ja tölkin lisäksi myös isoon, 1,5 litran pulloon. Nyt valmistaja on vihdoin päättänyt toteuttaa kuluttajien hartaan toiveen.

Vuonna 2015 ​​​​​​​Makuja.fi uutisoi suomalaisten hartaasta toiveesta saada ikisuosikki Muumi-limu 1,5 litran pulloihin. Tällöin Sinebrychoffilta kerrottiin, että ”mörköpullon” tuominen markkinoille ei ole ajankohtaista.

– Yleisesti lapsille suunnattuja virvoitusjuomia ei myydä isoissa 1,5 litran pulloissa. Haluamme toimia tässä asiassa vastuullisesti ja harkiten, valmistaja kommentoi asiaa Kysy.fi-sivustolla joulukuussa 2017.

Nyt päätös on kuitenkin pyörretty ja tuttu Muumi saadaan vihdoin markkinoille isossa pullossa – ja vieläpä uuden maun kera!

Isoa kokoa toivottu kätevyyden vuoksi

Sinebrychoff vahvistaa Makuja.fi:lle tuovansa maaliskuun 18. päivä muiden kevätuutuuksien joukossa markkinoille tutun Muumi Metsämansikka-juoman 1,5 litran kierrätysmuovipullossa. Eikä tässä vielä kaikki, sillä uutuuksiin liittyy myös uusi maku, Mustikka-Vadelma.

– Muumille tehtiin samalla ihan oma pullomuotti. Etikettejä on useita erilaisia. Pienemmissä pakkauksissa Muumia on toki yhä saatavilla, Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola vahvistaa.


Uusi Muumi-maku saapuu kauppoihin 18.3.2019. 

1,5 litran Muumia on toivottu Adressit.com-palvelussa nyt jo yli 35.500 allekirjoituksen voimin. Mikkolan mukaan aihe on ollut vuosia kestosuosikki myös kuluttajien lähettämissä palautteissa.

– Isompaa kokoa on toivottu erityisesti sen kätevyyden takia, on kyse sitten lastenkutsuista tai isomman perheen tai kaveriporukan yhteisestä herkutteluhetkestä.

– Vaikka Muumi maistuu myös aikuisille, kyse on lastenjuomasta, joten Sinebrychoff ei kauppojen myyntipisteiden ulkopuolella mainosta tai muuten markkinoi Muumia, Mikkola lisää.

Muumi on ollut Sinebrychoffin valikoimassa vuodesta 1991.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja