UCL

Kaikki ottelut suorana C Moressa

Katso lisää
Mainos

Mitä jalkapallo merkitsee perheellesi? Kerro ja voita ikimuistoinen elämys lapsesi kanssa!

Kerro, mitä jalkapallo merkitsee perheellesi, ja voita lapsellesi ja itsellesi Santanderin ja C Moren tarjoama unohtumaton elämys UEFA Champions Leaguen ottelussa.

Jalkapallo on tuonut eri sukupolville ikimuistoisia hetkiä täynnä tunteita. Kerro tarina tai lähetä video siitä, mitä jalkapallo on mahdollistanut sinulle tai perheellesi, ja Santander voi viedä sinut ja lapsesi matkalle UEFA Champions Leaguen otteluun AFC Ajax – Valencia CF. Ottelu käydään tiistaina 10. joulukuuta 2019 Amsterdamissa.

Otteluun valitaan C Moren jalkapallotiimin toimesta hakemusten joukosta kaksi voittajaa huoltajineen. Lapsi pääsee pallopojaksi tai pallotytöksi otteluun.

Huomioithan ennen kilpailuun osallistumista, että UEFA Champions Leaguen kriteerit pallopojalle tai pallotytölle: lapsen on oltava 7–9-vuotias ja 105–135 senttimetriä pitkä. UEFA:lta annetaan lapselle ottelun ajaksi peliasu.

Voittajien elämys taltioidaan, ja esitetään MTV:n ja Santanderin kanavissa.

Luethan kilpailun säännöt täältä ennen osallistumista. Kilpailuun voi osallistua 12. marraskuuta 2019 asti.

Kilpailu on päättynyt.

Viime vuoden pallotyttö Saana Kuosmanen, 10: "Vähän jännitti"

Viime vuonna ainutkertaisen kokemuksen pallotyttönä voitti 10-vuotias Saana Kuosmanen, joka lähti jalkapallomatkalle Amsterdamiin yhdessä äitinsä Emilia Vartiaisen kanssa. Karkkilalaisessa perheessä jalkapallo on ollut äidin ja tyttären yhteinen harrastus.

– Hetki pallotyttönä meni nopeasti ohi. Mentiin stadionille, ja sain siellä vaatteet, mitkä piti pukea päälle. Jokaisesta lapsesta otettiin valokuvat ne vaatteet päällä. Sitten mentiin jonossa odottamaan, että pelaajat tulevat sinne käytävään. Mä tunnistin niistä Manuel Neuerin. Mun luokse tuli sen ottelun päätuomari, joka kysyi mun nimeä. Sitten, kun se hymni alkoi soida, niin me lähdettiin kävelemään kentälle. Mä sain ottaa sen pelipallon sellaisesta telineestä. Stadionilla oli kova meteli ja se oli täynnä ihmisiä. Vähän jännitti, Saana kertaa vuodentakaista päiväänsä pallotyttönä.

– Sain jäädä vielä katsomaan sitä peliä katsomoon. Sekin oli jännittävä. Tuli tosi monta punaista korttia ja pilkkujakin. Peli päättyi tasan 3–3.

Katso videolta tunnelmia, miltä viime vuoden voittajan Saana Kuosmasen ottelupäivä pallotyttönä näytti.

1:50

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja