Osallistu pelimaailman formulakisaan – voit päästä telkkariin ja F1-auton rattiin!

Haluatko kisaamaan kovimman suomalaisen virtuaalikuskin tittelistä televisiossa? Vastassasi ovat netin kovimmat kuljettajat, somerekryt ja Suomen kiihkeimmät pelaajajulkkikset.

TULE YLEISÖKSI

Ilmoittaudu yleisöksi osoitteessa mtv.fi/haemukaan. Kuvaukset seuraavasti:

(jakso 7. -semifinaali erä 1.) 22.3 yleisö sisään klo 11.30 - (14.30)

(jakso 8. semifinaali erä 2.) 22.3. yleisö sisään klo 17.00 - (20.30)

(jakso 9. semifinaali erä 3.) 23.3. yleisö sisään klo 17.00 - (20.30) 

OSALLISTU JA VOITA

Osallistu Subin uuteen Circuit eMotorsports -ohjelmaan ja voit päästä ajamaan aitoa Formula 1 -autoa.

Voit hakea mukaan Nettikuski-skaban kautta osallistumalla online-karsintoihin tai osallistumalla Videoselfie-skabaan.

Jatkoon selvinneet pääsevät mukaan haastamaan julkkiksia sekä suomalaisia kilpa-autoilun ammattilaisia Circuit eMotorsports -ohjelmassa Subilla.

Jokaiseen alkuerään pääsee mukaan kaksi Nettikuski-skaban karsinnoista jatkoon selvinnyttä kuljettajaa sekä Videoselfie-skaban voittanut kuljettaja.

Voit osallistua ohjelmaan myös ilmoittautumalla yleisöksi. Pääset kannustamaan ja seuraamaan, miten televisio-ohjelma toteutetaan sekä kuulemaan esiintyjien kuulumisia. Linkki ilmoittautumiselle löytyy circuit.fi-sivulta. Tervetuloa!

NETTIKUSKI-SKABA

Jokaiseen televisio-alkuerään pääsee mukaan kaksi nettikarsinnoista jatkoon selvinnyttä kuljettajaa.

Jokaisessa nettiskabassa on mukana enintään kymmenen kuskia ja jokaisesta kilpailulähdöstä voittaja selviää televisio-ohjelman alkuerään mukaan.

Ole siis nopea ja ilmoittaudu heti mukaan kisaan. Tarkat kilpailusäännöt ja ohjeet löydät ilmoittautumissivulta.

VIDEOSELFIE-SKABA

Oletko etsimämme videoselfie-kuski?

Circuit eMotorsports #kuskihaku on nyt käynnissä 1.3. ja 2.3. kuvattaviin TV-jaksoihin, joissa ajetaan kilpaa realistisilla formulasimulaattoreilla netti- ja julkkiskuskeja vastaan!

Jos siis haluat telkkariin ja olet vähintään 15-vuotias, perustele räjähtävällä videoselfiellä miksi juuri sinut pitäisi valita mukaan kisakuskiksi Helsingissä Pitäjänmäessä 1.–2. maaliskuuta kuvattaviin alkukarsintoihin!

Tee videohakemus Instagramiin ja merkitse se hashtageillä #kuskihaku ja #circuitfi sekä tägää myös meidät @circuitemotorsport. Instagram-tilisi tulee olla julkinen että näemme hakemuksen!

Hakemuksen lähettämällä annat Circuitille luvan käyttää videon sisältöä www-sivuilla ja some-kanavissa. Osallistujan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Osallistujat valitsee Circuitin puolueeton raati. Hakuaika umpeutui 25. helmikuuta.

Circuit eMotorsports on Sub-kanavan uusi viihteellinen virtuaaliautoilun eSports-ohjelma, jossa intohimoiset ja värikkäät julkkisvieraat ajavat kilpaa autosimulaatiopelissä perinteisestä autourheilumaailmasta tuttujen kuskien sekä maailmanlaajuisesti kasvavan eSportsin peliharrastajien kanssa.

Viikoittain vaihtuvien julkkisvieraiden joukossa nähdään esimerkiksi tähtiartisti Kasmir, pelitubettaja Lakko sekä lumilautailutähti Eero Ettala.

Kilpailijoilla on tavoitteena selvitä jatkoon ja kamppailla sitä kautta kevätkauden finaalijaksossa, jonka voittaja pääsee ajamaan Williams-tallin legendaarisella FW 29 F1-autolla, jolla Nico Rosberg ja Alex Wurtz ajoivat kaudella 2007. Ajokokemus järjestetään Pärnussa kesällä 2016.

Ohjelman juontaa itsekin radalla kilpaa ajava sekä MTV:n F1-lähetyksissä kommentaattorina toiminut Emma Kimiläinen. Hänen parinaan kilpailijoita tsemppaa ja hämmentää vauhtia rakastava pujottelun maailmanmestari sekä moottoriturpa Kalle Palander.

Haaste ja paineet ovat kovat koska värikkäinä persoonina tunnetut Emma ja Kalle hiillostavat ja kuumottavat kilpailijoita kiihkeiden kierrosten aikana, joten karsintojen kautta kisoihin selvinneiden henkinen ja fyysinen kestävyys ovat kovilla.

Oletko itse innokas autopelaaja? Uskoisitko pärjääväsi julkkiskuskeille? Kilpailuun sekä ohjelmaan on myös mahdollista päästä mukaan online-alkukarsintojen sekä videoselfie-haasteen kautta kuka tahansa innokas kuski. Osallistumiseen liittyvät tarkemmat lisätiedot löytyvät osoitteista circuit.fi/hae sekä mtv.fi/haemukaan.

Circuit eMotorsport ohjelmakausi alkaan lauantaina 19. maaliskuuta kello 17.00 Subilla sekä MTV Katsomossa. Kaudella nähdään kymmenen jaksoa.

---

Eero Ettala esittelee kymmenvuotiaan Corollansa


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja