Jason Momoan vaimo Lisa Bonet hakee eroa näyttelijästä – pari ollut erillään jo kaksi vuotta

Näyttelijä Jason Momoa ja Lisa Bonet lähtevät virallisesti eri teille. 

Näyttelijä Lisa Bonet, 56, on virallisesti jättänyt avioerohakemuksen näyttelijä Jason Momoasta, 44, kaksi vuotta sen jälkeen, kun he ilmoittivat erostaan.

Ex-pari meni naimisiin 7. lokakuuta vuonna 2017. Tammikuussa 2022 he kuitenkin kertoivat yhteisessä lausunnossa eroavansa. Peoplen saamien asiakirjojen mukaan Bonet on hakenut avioliiton purkamista, ja heidän eropäiväkseen on merkitty jo 7. lokakuuta 2020. Bonet vetosi sovittamattomiin erimielisyyksiin. 

Heillä on kaksi yhteistä lasta: tytär Lola, 16, ja poika Nakoa-Wolf, 15. Bonet on myös näyttelijä Zoë Kravitzin äiti. Zoën isä on muusikko Lenny Kravitz.

Bonet pyysi hakemuksessaan lasten yhteishuoltajuutta, eikä puolisoiden elatusapua kummallekaan osapuolelle.

Bonet ja Momoa kertoivat erolausunnossaan kaksi vuotta sitten, että he ovat tunteneet mullistavien aikojen puristukset ja muutokset. 

– Vallankumous on käynnissä, eikä perheemme ole poikkeus. Seismiset muutokset tuntuvat ja kasvavat. Ja niinpä jaamme perheemme uutisen, että eroamme avioliitostamme, he sanoivat lausunnossaan tuolloin. 

He halusivat tuolloin kertoa erostaan sen takia, jotta he voisivat jatkaa elämäänsä arvokkaasti ja rehellisesti. 

Momoan on voinut nähdä Game of Thrones  -sarjassa Khal Drogon roolissa, ja Bonetin puolestaan Ray Donovan -sarjassa Marisol Camposin roolissa. 

Lähde: People 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat