Zlatan Ibrahimovic valmistautuu MLS:n runkosarjan ratkaisuotteluihin – paljasti mielenkiintoisen faktan omasta urastaan

Ruotsin suurimmalla jalkapallotähdellä Zlatan Ibrahimovicilla on edessään joukkueensa LA Galaxyn kanssa kauden tärkeimmät ottelut, kun he taistelevat kahdella viimeisellä runkosarjakierroksella paikasta pudotuspeleihin. 

Videolla Zlatan Ibrahimovicin hattutemppu LA Galaxyn paidassa.

Real Salt Lake laittoi Ibrahimovicin edustamalle Galaxylle painetta pudotuspelipaikan suhteen voittamalla New England Revolutionin 4-1. Nyt Galaxyllä on eroa pudotuspelipaikkaan neljä pistettä, tosin sillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Ibrahimovicilta kysyttiin, seurasiko hän ottelua TV:n välityksellä.

– En katso jalkapalloa. Pelaan tarpeeksi. Se olisi liikaa, jos minun pitäisi myös katsoa otteluita. Ihmisen täytyy löytää tasapaino vapaa-ajan ja työn välille. Olen pelannut jalkapalloa 25 vuotta. Jos katsoisin myös jalkapalloa, tuntuisi se 50 vuodelta. Sen takia en katso jalkapalloa, Ibrahimovic kertoi LA Galaxyn haastattelussa.

Galaxyn toiseksi viimeinen ottelu Minnesotaa vastaan tulee olemaan Zlatanille historiallinen, sillä hän ei ole koskaan aiemmin pelannut tekonurmella. Jalkapallotähti ei kuitenkaan välitä pätkääkään, millä alustalla pelaa.

– En välitä siitä. En keskity siihen, vaan ainoastaan itse otteluun, Ibrahimovic sanoi ottelun alla.

Minnesota on jo menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin, mutta otteluun odotetaan jättiyleisöä. Ruotsalaistähti tietää tähän syyn.

– Yli 50 000 ihmistä tulee paikan päälle seuraamaan ottelua. Siitä syystä olen velvollinen pelaamaan. Heillä ei ole joka pelissä tällaista yleisömäärää. He eivät tule tietenkään katsomaan Minnesotaa, joten minä olen paikalla varmistamassa, että he viihtyvät, Ibrahimovic lataa.

LA Galaxy kohtaa Minnesota Unitedin vieraskentällä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Ottelu käynnistyy keskiyöllä. 

Lue myös:

    Uusimmat