Zlatan Ibrahimovicilta hämmentävä lausunto uuden kauden alla – tylyttää rajusti MLS:n sarjajärjestelmää

Toista kauttaan Pohjois-Amerikan jalkapallokentillä aloitteleva Zlatan Ibrahimovic on avannut sanaisen arkkunsa MLS:n sarjajärjestelmästä.

Los Angeles Galaxyn kapteenina maaliskuussa alkavalla kaudella toimiva ruotsalainen teki vaikutuksen MLS:ssä jo heti debyyttikaudellaan iskemällä 22 täysosumaa.

Ruotsalaistähti joutui kuitenkin pettymään rajusti, sillä Galaxy ei selvittänyt tietään MLS:n pudotuspeleihin. Ibrahimovic uskoo kuitenkin joukkueensa mestaruusmahdollisuuksiin alkavalla kaudella.

– Olen toiveikas. Minulla on visio, johon uskon, mutta meidän on tehtävä paljon töitä sen eteen, Ibrahimovic kuvailee Galaxyn mestaruusmahdollisuuksia Expressenille.

Kokenut ruotsalainen on viihtynyt Pohjois-Amerikassa mainiosti, mutta yksi asia on aiheuttanut Ibrahimovicille päänvaivaa.

– Kuten olen sanonut aikaisemminkin, sarjajärjestelmä on täällä paska, koska ensin on päästävä pudotuspeleihin, ja sitten vasta pelataan mestaruudesta. Meidän täytyy vain tehdä asiat oikeassa järjestyksessä. Tulemme ykkösiksi ja voitamme pudotuspelit, Ibrahimovic lataa itsevarmasti.

Lue myös:

    Uusimmat