Zlatan Ibrahimovic viittasi itsevarmasti aiempiin Ruotsi-linjauksiinsa – "Kukaan ei uskonut"

Jalkapallon MM-kisoissa ei nähdä ruotsalaista ikonia Zlatan Ibrahimovicia. Siitä huolimatta Ibrahimovic on kommentoinut hyvin ahkerasti Ruotsin otteita. Ison puolivälieräottelun alla Ibrahimovic uhkuu itseluottamusta.

Pääkuvan videolla juttua Ruotsin ja Kolumbian neljännesvälieräottelusta.

Lauantain puolivälierätaistossa Ruotsi kohtaa Englannin, joka onnistui kukistamaan rangaistuspotkupeikkonsa neljännesvälierissä Kolumbiaa vastaan.

Oman maansa mahdollisuuksista puhuessaan Ibrahimovic viittasi aiempiin linjauksiinsa.

– Uskon, että he voivat voittaa maailmanmestaruuden, aivan kuten sanoin ennen turnauksen alkua, Ibrahimovic totesi Reutersin mukaan, viitaten Ruotsiin.

– He voittivat Meksikon, joka oli vaikea ja kova joukkue. He onnistuivat voittamaan myös Sveitsin. Heillä on ollut menestystä, vaikka kukaan ei uskonut siihen, Ibrahimovic jatkoi.

Oman maajoukkueuransa kesän 2016 EM-kisoihin päättänyt ikoninen hyökkääjä linjasi myös lauantain ottelun ratkaisuelementin.

– Nyt kyse ei ole pelkästään siitä, että kuinka hyviä yksilöt ovat tai kuinka hyvin joukkue pelaa. Nyt peliin tulevat tunteet, kun puhutaan kovista panoksista. Se joka käsittelee parhaiten henkisen puolen, menee myös jatkoon, Ibrahimovic ennusti.

Lue myös:

    Uusimmat