Michael Jordanin agentilta hurja paljastus: korislegendalle tarjottiin parin tunnin keikasta sataa miljoonaa dollaria – "Hän kieltäytyi"

Michael Jordan on rankattu monissa listauksissa historian eniten tienanneeksi urheilijaksi. 57-vuotias korislegenda on tienannut niin paljon – ja tienaa vielä tänäkin päivänä – että hän voi täysin vapaasti valita, mitä elämässään tekee.

Jordan pelasi NBA:ssa kaikkiaan 15 kautta ja tienasi niiden aikana reilut 90 miljoonaa dollaria. Hän loi kuitenkin jo uransa aikana perustat Air Jordan -brändille, joka on tuottanut vuosien saatossa monta kertaa sen mitä koripallon pelaaminen.

Esimerkiksi Forbes-lehti arvioi Jordanin omaisuuden arvoksi yli kaksi miljardia dollaria.

Kun puhutaan tällaisista summista, on selvää, ettei Jordanin tarvitse tehdä mitään, mitä hän ei halua. Tämä käy hyvin ilmi hänen entisen agenttinsa David Falkin tuoreesta paljastuksesta.

– Tarjosin hänelle kolme vuotta sitten 100 miljoonan dollarin sopimusta. Hänen olisi täytynyt vain antaa nimensä ja kuvansa tapahtuman järjestäjän käyttöön ja olla paikalla pari tuntia. Hän kieltäytyi, Falk kertoi NBC:n mukaan radiokanava WFAN:n haastattelussa.

– Jumala siunatkoon häntä. Hän on ollut niin menestyksekäs, että voi tehdä mitä hyvänsä. Kadehdin häntä siitä. Hän on hyvin, hyvin valikoiva siitä, missä haluaa olla mukana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja