Zeta-Jones haastoi strippibaarin oikeuteen

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones on haastanut nevadalaisen baarin oikeuteen. Striptease-baari Spice House oli käyttänyt hänen kasvojaan yhdistettynä toisen henkilön vartaloon mainoksissaan, joissa se lupasi olla "Renon ystävällisin kabaree".

Zeta-Jones esitti elokuvassa Chicago murhiin syyllistynyttä kabareelaulajaa. Heti Spice Housen mainonnasta kuultuaan näyttelijä nosti kanteen baaria vastaan vaatien siltä 75 000 dollarin korvauksia hänen kuvansa käytöstä. Zeta-Jones ei kanteen mukaan ole koskaan käynyt Spice Housessa.

Mainonta Zeta-Jonesin kuvalla lopetettiin välittömästi tämän asianajajien otettua yhteyttä yritykseen. Baarin omistajan Kent Wallacen mukaan käytetty kuva oli saatu verkosta, eikä hän ollut tunnistanut siitä Zeta-Jonesin kasvoja: - Me olemme tästä hämmentyneitä. Hän on dd-kuppinen, mutta me olemme vain b-kuppisia. Hänen tulisi kiusata itsensä kokoisia.

Wallace on päättänyt ottaa tapauksesta kaiken irti. Halloweenina hän on päättänyt pyytää asiakkaitaan tulemaan paikalle pukeutuneena siksi brunettinäyttelijättäreksi, josta eniten pitävät.

Lue myös:

    Uusimmat