Mainos

Ystävänsä ja sivullisia pakkolaskussa pelastanut lentäjä murtui IL:n haastattelussa kyyneliin: "Siinä se on peli pelattu"

Ilmailuharrastaja Petri Kauppi pelasti ystävänsä hengen tekemällä hallitun pakkolaskun pienkoneellaan, kun koneen moottori sammui yllättäen Helsingin Laajasalon yllä 30. toukokuuta. Iltalehden ILTV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa vieraillut Kauppi murtui kyyneliin toimittajan kysyttyä, mitä miehen päässä liikkui hetkiä ennen onnettomuutta.

Kauppi ohjasti onnettomuushetkellä pienkonetta, jonka kyydissä istui hänen ystävänsä. Kun koneen moottori sammui, kaksikko tähysti sopivaksi laskeutumispaikaksi Helsingin Laajasalossa sijaitsevan puiston.

Kauppi ei pystynyt Iltalehden haastattelussa vastaamaan kysymykseen siitä, millaisia ajatuksia hänen päässään pyöri, kun hän koneen korkeutta tiputtaessaan huomasi, että puistossa on ihmisiä.

Mies tähtäsi koneen lopulta kahden puun väliin. Laskeutumispaikka oli ahdas, ja koneen toinen siipi rikkoutui. Kauppi loukkaantui tilanteessa, mutta sekä hän että ystävä selvisivät hengenvaarallisesta pakkolaskusta.

– Niitä ihmisiä oli pakko väistää. Siinä se on peli pelattu, kyyneliin murtunut Kauppi kommentoi tilannetta Iltalehdelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.