Ystävä torppaa herttuatar Catherinen ympärillä vuosikausia sitkeästi velloneet ilkeät huhut: "Viimeinen asia, mitä hän halusi"

Prinssi William hurmasi Esplanadilla 34:29
Prinssi William hurmasi suomalaiset kolme vuotta sitten vierailtuaan Helsingissä

Ystävän mukaan herttuatar Catherine ei nainut prinssi Williamia päästäkseen kuninkaalliseen perheeseen, vaikka Catherinen äidin on huhuttu junailleen tytärtään yhteen prinssin kanssa.

Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät ensi keväänä jo kymmenettä hääpäiväänsä. Pari alkoi kuitenkin tiettävästi seurustella jo 2000-luvun alkupuolella, kun molemmat opiskelivat St. Andrewsin yliopistossa.

Vuosien saatossa lehdistössä on liikkunut sitkeästi huhu siitä, että Catherinen äiti Carole Middleton olisi tehnyt kaikkensa, jotta tytär päätyisi alttarille kruununperijän kanssa. Aiheeseen liittyvien huhujen mukaan Catherine olisi jopa muuttanut opintoihinsa liittyviä suunnitelmiaan tehdäkseen vaikutuksen prinssiin.

Daily Mail -lehdelle puhunut koulukaveri torppaa kuitenkin nyt ilkeät väitteet.

Catherinen kanssa samaa koulua käynyt ystävätär kertoo, että Catherine on aina muistuttanut enemmän isäänsä kuin äitiään, toisin kuin pikkusiskonsa Pippa. Tämä näkyy ystävän mukaan siten, että urasuunnitelmien mukaan Catherine on aina haaveillut onnellisesta kodista ja suhtautunut muihin huolehtivaisesti.

– Kuninkaalliseen perheeseen kuuluminen ja parrasvaloissa paistattelu olis viimeinen asia, mitä hän olisi toivonut, ystävä sanoi lehdelle.

– Hän kuitenkin rakastui Williamiin, joka nyt vaan sattuu olemaan kruununperijä. Hän nai Williamin siitä huolimatta, ei sen takia.

Muun muassa kuninkaalliselämäkerturin Robert Laceyn kirjassa on väitetty, että 18-vuotias Catherine olisi ollut aikeissa lähteä opiskelemaan Edinburghin yliopistoon, missä hänen oli määrä asua kimppakämpässä kahden ystävänsä kanssa. Kirjaväitteiden mukaan Catherine kuitenkin muutti mieltään ja lähti välivuoden jälkeen St. Andrewsin yliopistoon, koska myös prinssi William opiskeli siellä.

Ystävän mukaan Catherinen mielessä oli kuitenkin tuolloin vielä hänen ensirakkautensa Harry Blakelock, jonka kanssa Catherine oli toivonut vielä palaavansa yhteen. Daily Mailin mukaan sekä Catherine että tämän ensi rakkaus asuivatkin samaan aikaan Italian Firenzessä, kun Catherine vietti välivuotta, mutta pari ei kuitenkaan päätynyt enää yhteen.

Catherinen ja prinssi Williamin suhde paljastui vuonna 2004, kun paparazzit ikuistivat kaksikon yhdessä laskettelureissussa Sveitsin Klostersissa. Kuvien julkaisun on kerrottu saaneen prinssi Williamin raivon valtaan.

– William oli raivona ja ennen kaikkea huolissaan Katesta ja hänen perheestään sekä siitä, mitä julkisuus tarkoittaa heidän kannaltaan, Daily Mailin kuninkaallisasiantuntija Rebecca England sanoi Cambridgen herttuaparista kertovalla William & Kate: Too Good To Be True -dokumentilla.

Myös Catherine itse on ottanut julkisuudessa kantaa huhuihin siitä, että hänellä olisi ollut lukioaikoinaan seinällään juliste, jossa oli prinssi Williamin kuva.

– Seinälläni oli Levi's-mies, ei Williamin kuva. Sori, Catherine lohkaisi kihlajaishaastattelussa kymmenen vuotta sitten.

Pari erosi tilapäisesti vuonna 2007, mutta päätyi lopulta takaisin yhteen. Häitä juhlittiin lopulta huhtikuussa 2011 Lontoossa. Sittemmin perheeseen on syntynyt kolme lasta: prinssi George vuonna 2013, prinsessa Charlotte vuonna 2015 ja prinssi Louis vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat