Youtube-tähti sai sparraajakseen voittamattoman UFC-ottelijan – nukkumatti tuli äkkiä

Nyrkkeilijänä siipiään kokeileva Youtube-tähti Logan Paul sai aiemmin tänä vuonna sparraajakseen voittamattoman UFC-ottelijan Paulo Costan. Jälki oli rujoa.

Logan Paul on Youtuben suosituimpia kasvoja; yksistään hänen nimeään kantavaa kanavaa seuraa 22,6 miljoonaa tilaajaa. Nyrkkeilijänä Paulin meriitit ovat kuitenkin toistaiseksi vaatimattomammat: yksi ottelu toista Youtube-tähteä KSI:tä vastaan tappion kera.

Vastus on ensi helmikuussa aavistuksen kovemmasta päästä, kun vastaan näytösottelussa asettuu aktiiviuransa jo lopettanut legenda, kaikki ammattilaisottelunsa voittanut Floyd Mayweather.

Logania on aiemmin sparrannut brasilialainen Paulo Costa, joka oli vielä Loganin kanssa treenatessa voittamaton UFC:ssä. Sparrauksesta kuvatulla videolla näkyy, kun Costa iskee Paulia oikealla kädellä leukaan ja yhdysvaltalainen putoaa kanveesiin.

– Hän ei ole ihminen, hän on karhu, Paul kommentoi videolla.

– Uskon, ettei hän pitänyt tavasta, jolla katsoin häntä illallisella viime yönä tai jotain. On kuitenkin hyvä asia, että olen ammattilaisnyrkkeilijä, jonka saldo on 0–1, piru vieköön.

Costan saldo vapaaotteluammattilaisena on tätä nykyä 13 voittoa ja yksi tappio. Tuo ainoa tappio tuli syyskuussa UFC:n keskisarjan mestaruusottelussa Israel Adesanyaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat