Yli 20 miljoonan seuraajan Youtube-tähti voitti taas nyrkkeilykehässä – UFC-ikoni ei kestänyt roimasti nuoremman someilmiön kyydissä

YouTubessa tunnetuksi tullut Jake Paul, 25, poistui voittajana nyrkkeilykehästä entistä huipputason vapaaottelijaa Anderson Silvaa, 47, vastaan. Kamppilu käytiin varhain Suomen aikaa sunnuntaiaamuna Los Angelesin esikaupungissa Glendalessa.

25-vuotias Paul löi itsensä voittajaksi yksimielisellä tuomaripäätöksellä, jonka mukaan pisteet merkittiin 77–74, 78–73 ja 78–73.

Silva pääsi otteluun kiinni toisessa erässä, mutta yli 20 miljonan seuraajan Instagram-ilmiö tarttui ohjaksiin entistä tiukemmin neljännessä erässä.

Viimeisessä erässä lattiaan pudonneelle Silvalle laskettiin jo lukua, mutta tämä kömpi vielä pystyyn jatkamaan loppuun asti.

Toistaiseksi lähinnä julkisuuden henkilöitä ja vapaaottelijoita vastaan lyönyt Paul on voittanut nyt ammattilaisuransa kaikki kuusi nyrkkeilyottelua. Silva-ottelusta näyttelijänäkin tunnetuksi Paul kuittasi 1,5 miljoonan dollarin ottelupalkkion sekä 60 prosenttia maksetuista katseluoikeuksista.

Silvan ura UFC:n puolella oli kunnioitettava. 16 ottelua putkeen voittaneen brasilialaisen tilastoiksi muodostui 34 voittoa ja 11 tappiota.

Alapuolella olevassa videossa Silva kävi jo kertaalleen lattiassa, mutta onnistui jatkamaan vielä ottelua.