YouTube-tähti Jaakko Parkkali avautuu tv:ssä nähdystä paniikkikohtauksestaan: "Menin shokkitilaan"

Jaakko Parkkali joutuu paniikkiin luolassa 0:46
Jaakko Parkkali joutuu paniikkiin luolassa

Sosiaalisen median vaikuttaja Jaakko Parkkali kertoo kokeneensa kovia viidakossa.

Tosi-tv-ohjelma Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmaa tähdittänyt YouTube-vaikuttaja Jaakko Parkkali keskeytti kauden viimeisessä jaksossa saatuaan kuvauksissa paniikkikohtauksen. Miehen piti mennä perjantaina nähdyssä semifinaalitehtävässä pimeään luolaan tulitikkujen kera ja sytyttää soihtu päästäkseen pois luolasta.

Mies lausui turvasanat: ”Olen Julkkis Päästäkää Minut”-pois tehtävän aikana, minkä myötä kilpailu loppui hänen osaltaan.

Jo ennen tehtävään alkua, Parkkalilla oli outoja tuntemuksia tulevasta.

– Jo heti ennen tehtävää oli jo sellainen fiilis, että miten selviän tästä. Se kertoi siitä, että en ollut ihan valmis siihen.

– Menin luolaan ja en saanut mitään aikaiseksi. Aloin heti hyperventiloimaan ja käsistä ja jaloista meni tunto. Lysähdin polvilleni. Menin shokkitilaan, Parkkali kuvailee tuntemuksiaan.

Tubettajatähti kertoo paniikkitilan jatkuneen myös ohjelman kuvauksien jälkeen.

– Kun hotellissa makasin sängyllä, meinasin siinä alkaa hyperventiloida ja oli pientä paniikkia. Sain tuotannolta ja ihmisiltä apua. Ei kuitenkaan ollut sen vakavammasta asiasta kyse.

Parkkali kertoo kärsineensä paniikkitiloista myös aiemmin rankan rasituksen ja pitkään kestäneen väsymystilan yhteydessä.

– Minulla on taipumusta paniikkikohtauksiin joissain tilanteissa. En ole lapsena saanut yhtäkään paniikkikohtausta, mutta ne ovat tulleet nyt aikuisiällä. Just tällaisissa tilanteissa, että on ollut stressinpurkautumista ja pitkän ajan painetila.

"Nupusta tuli meitsille tosi läheinen tyyppi"

Viidakkoseikkailulta Parkkali sai lukuisi uusia ystäviä. Mielenpainuvin hetki miehelle oli leikkimieliset häät, jossa hänet vihittiin TikTok-vaikuttaja Nuppu Oinaan kanssa.

– Minun ja Nupun häät oli sellaisen erityisen mielenpainuva. Elettiin se ilta jossain omassa hääkuplassa. Se oli niin hauskaa. Ja oli oikeasti sellainen olo, että menen naimisiin.

Parkkalin ja Oinaan lämpimät välit välittyivät myös tv-katsojille.

– Nupusta tuli meitsille tosi läheinen tyyppi, Ollaan hyviä kavereita myös viidakon ulkopuolella, Parkkali kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat