Yölintu palaa vaikeuksien jälkeen lavoille

Taukoa sairausloman takia pitänyt iskelmäyhtye jatkaa keikkailua viikonloppuna.

Huhtikuun alussa uutisoitiin, että iskelmäbändi Yölintu perui keikkansa kuukauden ajalta laulaja Simo Silmun sairausloman takia. Yhtyeen manageri Timo Niemi kertoi tuolloin Silmun haluavan ottaa aikalisän hoitaakseen asiansa kuntoon.

– Simo haluaa laittaa nyt elämänsä kuntoon ja odottaa innolla hyviä keikkoja. Elämänremontti on tiedossa, Niemi sanoi vajaa kuukausi sitten MTV3.fille.

Nyt Yölinnun levy-yhtiöstä Warner Musicilta vahvistetaan, että bändi palaa keikoille suunnitelmien mukaan. Yölintu esiintyy ensi viikonloppuna perjantaina Lappeenrannassa ja lauantaina Hämeenkoskella. Toukokuun aikana heillä on yhteensä kuusi keikkaa.

Bändillä oli aihetta iloon myös viime viikolla, kun uusin albumi Minne maailma kuljettaa myi kultaa, eli yli 12 000 kappaletta.

– Matka on ollut pitkä, toivottavasti saamme jatkaa sitä eteenpäin. Kiitoksia kaikille faneille ja tukijoille ympäri Suomen, Simo Silmu kiitteli uutisen yhteydessä.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Yölintu on joutunut perumaan keikkojaan. Viime syksynä yhtye piti pitkän tauon Silmun katkaisuhoidon takia.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja