Mainos

Ylöjärvellä pahoinpidelty mies on edelleen tajuton: Poliisi tunnistanut uhrin ja epäillyt – yksi vangittuna tapon yrityksestä

Ylöjärvellä tapahtuneen pahoinpitelyn tutkinta etenee, kertoo poliisi tiedotteessaan. Uhrin henkilöllisyys on selvinnyt ja kaksi henkilöä on otettu kiinni pahoinpitelyyn liittyen. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi pyysi aiemmin tällä viikolla yleisön apua pahoinpidellyn miehen henkilöllisyyden tunnistamiseksi. Mies oli saanut pahoinpitelystä vakavat vammat ja hän on ollut pahoinpitelystä lähtien sairaalassa tajuttomana.

Mies on tunnistettu 62-vuotiaaksi ylöjärveläiseksi mieheksi. Kaksi miestä on otettu kiinni tapaukseen liittyen, joista toinen on tunnustanut pahoinpitelyn.

Pahoinpitelijä ja uhri tunsivat toisensa

Nuori mies on kertonut pahoinpidelleensä miehen, koska hän oli ohi kävellessään katsonut häntä epämiellyttävällä tavalla. Tapauksen osapuolet ovat tunteneet toisensa entuudestaan.

Poliisi on vanginnut yhden henkilön tapauksen johdosta epäiltynä tapon yrityksestä.

Poliisi toivoo edelleen mahdollisia silminnäkijähavaintoja tapauksesta annettavan Nokian poliisille numeroon 0295 445 888, vastaajaan 0800 90022 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja